Ποιό φαγώσιμο θα κλέβατε;

Facebook Twitter
0

Δεν είναι η σοκολάτα, δεν είναι οι τσίχλες. Το κέντρο έρευνας καταναλωτών της Αγγλίας κατέληξε ότι το 3% των τυριών πέφτει θύμα κλοπής παγκοσμίως και είναι το νούμερο 1 ανάμεσα στα φαγώσιμα που «απαλλοτριώνονται».

Ο διευθυντής του κέντρου πιστεύει ότι το μεγαλύτερο μέρος προορίζεται για πώληση σε εστιατόρια και σούπερ μάρκετ. Πρόσφατα το Yahoo! News έγραψε για δύο άντρες που έκλεψαν προβολόνε αξίας 1000 δολαρίων στο Μίσιγκαν και κάποιους άλλους που προσπάθησαν να κλέψουν 3 μεγάλα κεφάλια τυριού αξίας 600 από ένα σούπερ μάρκετ. Μάλλον δεν προοριζόταν για προσωπική κατανάλωση.

Στην ελληνική συνοικία του Τορόντο το ντελικατέσεν Express Fine Foods έχει τοποθετήσει τα τυριά στο κέντρο του χώρου, φωτισμένα έντονα και υπό την επίβλεψη μιας βιντεοκάμερας προκειμένου να αποθαρρύνουν επίδοξους κλέφτες. Η κλοπή τυριού έχει γίνει τεράστιο πρόβλημα, λένε οι ιδιοκτήτες. Κάπως έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι κάποιοι πελάτες κλέβουν τυρί και μετά το τρώνε μαζί με μπύρα σε γειτονικό μπαρ.

Άλλες ελκυστικές τροφές για κλοπή είναι το φρέσκο κρέας, μωρουδιακές κρέμες, η σοκολάτα και τα θαλασσινά.

The Food Wife

Το τελευταίο επεισόδιο Simpsons είχε τίτλο “The Food Wife” και η Μαρτζ, ο Μπαρτ και η Λίζα αποφασίζουν να ξεκινήσουν ένα food blog αποκλείοντας τον Χόμερ. Όμως αυτή τους η απόφαση θα τους στοιχειώσει… Και ήταν αδύνατον να μην το μοιραστώ μαζί σας.

Γκεστ σταρς: Anthony Bourdain, Gordon Ramsay, Mario Batali και άλλοι.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο νέο σπίτι της Trattoria Italia d'Onofrio για την πιο ωραία πέστο φιστίκι

Γεύση / Στο νέο σπίτι της Trattoria Italia d'Onofrio για την πιο ωραία πέστο φιστίκι

Μετά από πολλές μετακινήσεις, ο Ονούφριος Ιωακειμίδης μετέφερε την τρατορία του στα σύνορα Κουκακίου και Πετραλώνων και σε μια χαμηλών τόνων πλατεία. Συνεχίζει να σερβίρει παραδοσιακή ιταλική κουζίνα, χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα στο μενού του, υπενθυμίζoντάς μας ότι το πεκορίνο δεν υπάρχει για να μπαίνει παντού και ότι η αματριτσιάνα φτιάχνεται με μπουκατίνι και μόνο.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Μια Αθηναία από το Νεπάλ έχει τα καλύτερα ινδικά εστιατόρια

Οι Αθηναίοι / Ήρθε από το Νεπάλ κι έφτιαξε τα καλύτερα ινδικά εστιατόρια της Αθήνας

Η Sujana Acharya ήρθε στην Ελλάδα αποφασισμένη να αποδείξει ότι το να είσαι ξένη και γυναίκα δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι πρέπει να ζεις στο περιθώριο της κοινωνίας. Σήμερα έχει τα πιο επιτυχημένα ινδικά εστιατόρια της πόλης.
M. HULOT
Matzenta: Μια γαστροταβέρνα με κουζίνα που εμπνέεται από την Κρήτη και το Μεξικό ταυτόχρονα

Γεύση / Matzenta: Μια γαστροταβέρνα εμπνέεται από την Κρήτη και το Μεξικό

Συνδυάζοντας την πλούσια πρώτη ύλη της Κρήτης με τις παραδοσιακές μεξικάνικες συνταγές, ο Δημήτρης Μαλανδρένης προσφέρει μια δημιουργική κουζίνα-πρότυπο που απέχει χιλιόμετρα απ’ όσα Tex-Mex γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
4 υγιεινά δεκατιανά που θα αγαπήσουν τα παιδιά σας

Γεύση / 4 υγιεινά δεκατιανά που θα αγαπήσουν τα παιδιά σας

Η Ιωάννα Χαλμούκη, που φτιάχνει καθημερινά υγιεινά γεύματα για τα δυο παιδιά της, κερδίζοντας το στοίχημα της ισορροπημένης και ταυτόχρονα νόστιμης διατροφής, μας μαθαίνει να φτιάχνουμε τέσσερα λαχταριστά γεύματα που μεταφέρονται εύκολα στο σχολείο.
ΔΩΡΑ ΜΑΣΤΟΡΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ