Ένα πρότζεκτ που λέγεται “Self Evident Truths” προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και αυτούς που «ταυτίζονται με κάτι άλλο από το να είναι 100% στρέιτ» και η Lily-Rose Depp είναι ένα ακόμη ένα μεγάλο όνομα ανάμεσα στους σταρ που παίρνουν μέρος.

 

Η φωτογράφος του πρότζεκτ iO Tillett Wright ανέβασε στο instagram μια ανεπίσημη φωτογραφία από τα παρασκήνια μιας φωτογράφισης της Depp για το πρότζεκτ. Στην φωτογραφία έγραφε:

«Είμαι τόσο περήφανη για το μικρό μου κορίτσι @lilyrose_depp. Αποφάσισε ότι ήθελε να πάρει μέρος στο @selfevidentproject επειδή ανήκει στο ευρύ φάσμα και είμαι πολύ χαρούμενη που την καλοσορίζω στην οικογένεια. Είναι ένα μικρό διαμάντι ανθρώπινης καλοσύνης #prouduncle #weareyou».

 

Η 16χρονη Depp τώρα είναι μία από τους 10.000 ανθρώπους που παίρνουν μέρος στο πρότζεκτ και αυτοχαρακτηρίζονται σαν LGBTQI. Η μητριά της Amber Heard και η Gabby Hoffmann είναι επίσης μέσα στους σταρ που έχουν βγει από την ντουλάπα για τον σκοπό. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάνουν το ίδιο τελευταία και αυτοχαρακτηρίζονται κάτι άλλο από στρέιτ (Το ίδιο έκανε και η Miley Cyrus νωρίτερα φέτος). Αυτό το πρότζεκτ θέλει να κάνει κατανοητό ότι  η ηλικιά δεν παίζει ρόλο στην ζωή ενός ατόμου για να καταλάβει την σεξουαλικότητα του. Και όσο υπάρχει μεγαλύτερη προβολή, τότε υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα τα άτομα που παλεύουν με την ταυτότητα τους να μπορούν να αισθάνονται λιγότερο αποξενωμένα».