Φωτιά στα μπατζάκια μας

Φωτιά στα μπατζάκια μας Facebook Twitter
0

Έκλεισετο «Blow»,εβδομαδιαίος οδηγός πόλης του κ. Κύρτσου,τουλάχιστον κατά δηλώσεις των εργαζομένωνεκεί. Ξεκίνησε επιθετικά, στηριγμένοσε κρατικές διαφημίσεις που του δόθηκανόλως παρανόμως, αλλά βαθμηδόν φυλλορρόησε Και θέλει και δεν θέλει ναδώσει τον Alphaστον παμφάγο Ρέστη ο κ. Κοντομηνάς. Εντω μεταξύ, σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίεςτης στήλης, σύντομα το ποσοστό του κ.Ρέστη στον ΔΟΛ θα ανέλθει στο 20% Φαιδρός, όπως ταιριάζει στους Έλληνες,ο χειρισμός της υπόθεσης της ντόπας,από όλες τις πάντες. Φουσκωμένοι μυς,κούφια άντερα!Όλο και ανεβαίνουνοι επισκέπτες της Εξέδρας. Με ρέγουλοπαιδιά, γιατί τρίζουν τα σανίδια! Το είπεμε τον έξοχο αυθορμητισμό που τονδιακρίνει ο κ. Οικονομέας...«Ευτυχώςπου κανένα από τα 3 αγόρια μου δεν μουζήτησε φούστα. Αν μου ζήταγε, το θέμα θαείχε τελειώσει» Το πινγκπονγκ μικροπρέπειας μεταξύ Κούγια καιΒατίδου συνεχίζεται στα σκανδαλοθηρικάπρωτοσέλιδα («Θέμα», «DownTown»,«Espresso»).Θαυμάζει κανείς τη στοργή που δείχνουνστα παιδιά τους Σαφώς πρώτοξανά το «Θέμα» στις κυριακάτικεςκυκλοφορίες Πρόστιμα από τοΕΣΡ σε «Θέμα», «Αυριανή» και«Έθνος». Ους ο Θεός συνέζευξεν,άνθρωπος μη χωριζέτω... Α propos:2,9 εκατομμύρια ευρώ ήταν τα συνολικάπρόστιμα που επέβαλλε το ΕΣΡ μέσα στο2007. Βαρύτερη η σπάθη έπεσε πάνω στονκιτρινιάρη σβέρκο του Alter,με 770.000 ευρώ Δεν πωλείται οΑΝΤ1, σύμφωνα με την οικογένεια Κυριακού.Βέβαια, σε τέτοιες περιπτώσεις, τα νέατα «μαθαίνει» τελευταίος ονοικοκύρης! Νομοθετικέςρυθμίσεις στα μπλογκ περί ανώνυμωνσυκοφαντών και πολλά θερμά σχόλιαπεταμένα σαν νάρκες. Το πιθανότερο είναινα μη γίνει τίποτε, πάντως. Απλώς θαμάθουμε να περνάμε τα λόγια του καθενόςαπό περισσότερα φίλτρα απ' ό,τι άλλοτεΕδέησε και παραιτήθηκε οΔημήτρης Καπράνος από την προεδρία τουΤΣΠΕΑΘ, μετά τον ορυμαγδό σκανδάλων πουτου προσάπτουν. Το μόνο βέβαιον, ότι δενσκότωσε τη μάνα του. Ας αναλάβουν τώρατα αγόρια με τα άσπρα (πάντα εμφανίζονταιόταν έχουν προηγηθεί τα αγόρια με ταμαύρα) Βαρυσήμαντη συνέντευξηέδωσε ο Δημήτρης Δανίκας στην ΠέγκυΖίνα. Στο τέλος ήταν κι οι δυο ζαλισμένοι,όπως όταν σηκώνεσαι από το κρεβάτι Από την ερχόμενη εβδομάδα αρχίζει η νέαστήλη μας «Ο Ξυπόλυτος Δήμαρχος».Θα είναι πολύ διασκεδαστική και αισθητικάθα αναφέρεται στο Θέατρο Σκιών, τουαλησμόνητου καραγκιοζοπαίχτη μας ΑντώνηΜόλλα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Euphoria έκανε τον γάμο του Nate και της Cassie έναν αιματηρό εφιάλτη

TV & Media / Το Euphoria έκανε τον γάμο του Nate και της Cassie έναν αιματηρό εφιάλτη

Το τρίτο επεισόδιο της νέας σεζόν του Euphoria κατέληξε σε μια από τις πιο βίαιες σκηνές της σειράς, με τον Nate του Τζέικομπ Ελόρντι να πληρώνει με αίμα τα χρέη του, τη νύχτα του γάμου του με την Cassie.
THE LIFO TEAM
Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το «Bad Boy» ντοκιμαντέρ

TV & Media / Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το ντοκιμαντέρ «Bad Boy»

Δικαστής στη Νέα Υόρκη απέρριψε την αγωγή των 100 εκατ. δολαρίων που είχε καταθέσει ο Sean “Diddy” Combs κατά του NBCUniversal και του Peacock για το ντοκιμαντέρ Diddy: The Making of a Bad Boy, κρίνοντας ότι δεν μπορούσε να στηριχθεί ο ισχυρισμός πως το φιλμ ήταν αυτό που του κατέστρεψε τη φήμη.
THE LIFO TEAM
Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

TV & Media / Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

Η νέα σειρά του Apple TV+ κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαΐου, όμως η καμπάνια της έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις, με επικριτές να κατηγορούν την πλατφόρμα ότι εξωραΐζει την εικόνα του Ισραήλ μέσα στη συγκυρία του πολέμου στη Γάζα.
THE LIFO TEAM