Αχ, το φθινόπωρο

Αχ, το φθινόπωρο Facebook Twitter
0

Αφού ο κ.Κοντομηνάς ήταν ενήμερος για τα λαμόγιακαι τους αργόμισθους που είχε μαζέψειστον Alpha (σύμφωνα με τηντελευταία του δήλωση) γιατί δεν τουςάλλαζε τόσον καιρό; Με το νααποπέμπει τον ελεεινό Κεφαλογιάννη απότην κυβέρνηση, πλένοντας συνοπτικά ταχέρια του, ο Καραμανλής δεν παύει ναείναι ο άνθρωπος που τον επέλεξε. Πράγμαπου σημαίνει ότι είναι είτε ανίκανοςνα βρίσκει ηθικά πρόσωπα είτε είναιφτιαγμένος από τα ίδια υλικά (και μάλλονσυμβαίνει το πρώτο) Κλείνειτρία περιοδικά η Ιμάκο (με σημαντικότεροτο «Esquire», το οποίοούτως η άλλως έχει πρόβλημα ταυτότηταςδιεθνώς) Ξανά στον ανακριτή οΘέμος Αναστασιάδης, με το μεγάλο στόμακαι το μικρό ίσκιο Ποιο δημοφιλέςελληνικό μπλογκ είναι το Τroktikoπου ασφαλώς έχει πολλές ειδήσεις, πολύγαργαλητό, είναι η δόξα της «κοινήςλογικής» με μπόλικη κουτοπονηριάκαι ελληνικά για κλάματα. Απορία: Ακόμακι αν πετυχαίνουν στο μέλλον ανάλογαμπλογκ μεγάλες επισκεψιμότητες, ποιοςδιαφημιζόμενος θα θέλει να τους βάζειδιαφήμιση; Έτσι τραβάει τα μαλλιά τουκαι ο Ρούπερτ Μέρντοχ, μετά την αγοράτου myspace: η ασυδοσία τουsocial δικτύου τρομάζει καιδιώχνει τους διαφημιστές, οι οποίοιπροτιμούν τα ασφαλέστερα, δημοσιογραφικάsites (oπωςπ.χ. την άψογη Ναυτεμπορική) Αποσύρει την τραπεζική εγγύηση 300.000ευρώ που είχε καταθέσει για νεόκοποεβδομαδιαίο free pressο κ. Ρέστης, που όλο γνώμες αλλάζει. Έτσι,δεν αποκλείεται σύντομα να το δούμεένθετο σε εφημερίδα που θα βγει Στο 1,2% ανέβηκε ο πολύπαθος City.Mικρή σχετικά αύξηση γιατόσο ντόρο και ονόματα. Υπάρχει ωστόσοκι ενα παρηγορητικό χάικου από τη μακρινήχώρα της εγκαρτέρησης: «Σαλιγκαράκι/σιγάσιγά θα ανεβείς/στο Φουτζιγιάμα»! Ανεστάλη η έκδοση του «+sport»της «Καθημερινης», ελλείψειδιαφήμισης. Το διηύθυνε ένας καλόςδημοσιογράφος, ο Γιώργος Λυκουρόπουλος,ο οποίος αναλαμβάνει ισχυρή θέση στοαθλητικό τμήμα του κυρίως φύλλου Και κάτι χαριτωμένο: μόνο η «Espresso»ανεβαίνει κυκλοφοριακά από τις εφημερίδεςπεριπτέρου, ενώ ο κύριος Tράγκαςείδε φως και μπήκε: εκδίδει σχετικάσύντομο ημερήσιο πολιτικό freepress, μίνιμαλ σε όλα, πληντης κρατικής διαφημίσεως που αποδεδειγμέναξέρει να τη δαγκώνει Απορία:Πώς άραγε πάει το ανάδελφον διεθνώςεγχείρημα της «FreeSunday»; Εξώδικοτου προέδρου της ΕΡΤ στη Μαρίνα Πετρούτσουτης «Ελευθεροτυπίας». Αστείαπράγματα σε μια τελειωμένη υπόθεση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Καπουτζίδης για Eurovision: «Δεν με ήθελαν κάποιοι από την ΕΡΤ, άρχισαν να με διαβάλουν σε ανώτερα στελέχη»

TV & Media / Γιώργος Καπουτζίδης για Eurovision: «Δεν με ήθελαν κάποιοι από την ΕΡΤ, άρχισαν να με διαβάλλουν σε ανώτερα στελέχη»

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν οι περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, την ομιλία Αντώνη Σαμαρά, αλλά και το ενδεχόμενο να υπάρχει δεύτερη σεζόν της σειράς «Σέρρες»
LIFO NEWSROOM