Υπόθεση Επστάϊν: Το σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου ήταν «το πιο αργό 10λεπτο της ζωής μου» λέει φερόμενο θύμα

Υπόθεση Επστάϊν: Το σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου ήταν «το πιο αργό 10λεπτο της ζωής μου» λέει φερόμενο θύμα Facebook Twitter
0

Ως «το πιο αργό δεκάλεπτο της ζωής της» χαρακτήρισε η Βιρτζίνια Τζουφρέ, συνεύρεσή της με τον πρίγκιπα Άντριου

Συγκεκριμένα, η Τζουφρέ, 36 ετών σήμερα, προέβη στην παραπάνω διατύπωση στο χειρόγραφο του «The Billionaire's Playboy Club», όπως τιτλοφορούνται τα απομνημονεύματά της, στα οποία περιγράφεται η κακοποίηση που υπέστη από τον Τζέφρι Έπσταϊν, την Γκισλέιν Μάξγουελ και πλούσιους και ισχυρούς άνδρες, ανάμεσα στους οποίους και ο πρίγκιπας Άντριου. Το χειρόγραφο, σύμφωνα με τη New York Post, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα έγγραφα που κατατέθηκαν σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης και αποσφραγίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα. 

Η Βιρτζίνια Τζουφρέ, υποστηρίζει ότι κατά τις συνευρέσεις της με τον Δούκα της Υόρκης ήταν μόλις 17 ετών και αποκάλυψε πως ο πρίγκιπας Άντριου «λάτρευε το νεαρό σώμα μου και ιδιαίτερα τα πόδια μου, χάιδευε τα δάχτυλά μου και έγλειφε τις καμάρες μου», σύμφωνα με τη The Sun.

H ίδια αναφέρει ότι μετά το περιστατικό αποσύρθηκαν στην κρεβατοκάμαρά της «για το πιο αργό δεκάλεπτο» της ζωής της. «Λίγο αργότερα και χωρίς κανένα συναίσθημα, ολοκλήρωσε εκστασιασμένος, αφήνοντάς με στα δικά μου συναισθήματα απόγνωσης», αναφέρει σε άλλο σημείο. 

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι συνευρέθηκε τρεις φορές με τον πρίγκιπα Άντριου, ενώ την προώθησαν σε αυτόν ο Επστάιν και η Μάξγουελ. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η 36χρονη, γνωρίστηκε μέσω του ζευγαριού με τον πρίγκιπα Άντριου το 200,  και εξαναγκάστηκε να κάνει σεξ μαζί του στο πολυτελές σπίτι της Μάξγουελ στην Μπελγκράβια.

Τόσο ο πρίγκιπας Άντριου όσο και η Μάξγουελ, που πρόσφατα συνελήφθη με την κατηγορία ότι προωθούσε ανήλικα κορίτσια στον εραστή της, αρνούνται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της γυναίκας.

Πριν από μία εβδομάδα, σε δικαστικά έγγραφα αναφέρθηκε ότι ο Αμερικανός χρηματιστής ανάγκασε μία ανήλικη να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου, προκειμένου να συγκεντρώσει ενοχοποιητικό υλικό για τον γιο της βασίλισσας Ελισάβετ, ώστε να μπορεί να τον εκβιάσει. Στο έγγραφο δεν αναφέρεται το όνομα αλλά εκτιμάται πως πρόκειται για τη Βιρτζίνια Τζουφρέ. 

Με πληροφορίες από New York Post/The Sun 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ηγέτες της Μινεσότα καταγγέλλουν στοχοποίηση από το αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης εξαιτίας της ICE

Διεθνή / Οι ηγέτες της Μινεσότα καταγγέλλουν στοχοποίηση από το αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης εξαιτίας της ICE

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο κυβερνήτης της Μινεσότα, όσο και ο δήμαρχος της Μινεάπολης αναμένεται να κληθούν επισήμως για κατάθεση σχετικά με τις διαδηλώσεις κατά της ICE
THE LIFO TEAM
Ρεζά Παχλαβί: Ο έκπτωτος πρίγκιπας που αναδεικνύεται από την απόγνωση του ιρανικού λαού

Διεθνή / Ρεζά Παχλαβί: Ο έκπτωτος πρίγκιπας που αναδεικνύεται από την απόγνωση του ιρανικού λαού

Η νοσταλγία για την αυταρχική μοναρχία του Σάχη έχει αυξηθεί στη σκιά μιας αντιπολίτευσης χωρίς σαφείς ηγέτες, ωστόσο, σύμφωνα με ειδικούς, δεν προσφέρει πραγματική εναλλακτική λύση και δεν απολαμβάνει ουσιαστική υποστήριξη στο Ιράν
THE LIFO TEAM
Ντόναλντ Τραμπ: Επιμένει για τη Γροιλανδία - «Τη χρειαζόμαστε για την εθνική μας ασφάλεια»

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Επιμένει για τη Γροιλανδία - «Τη χρειαζόμαστε για την εθνική μας ασφάλεια»

Ο Αμερικανός πρόεδρος κλιμακώνει τη ρητορική του για τη Γροιλανδία, απειλώντας με δασμούς όσους αντιστέκονται στα σχέδιά του και υποστηρίζοντας ότι το νησί είναι κρίσιμο για την ασφάλεια των ΗΠΑ
THE LIFO TEAM