Υπό "στενή παρακολούθηση" 270 ισλαμιστές στην Αυστρία

Υπό "στενή παρακολούθηση" 270 ισλαμιστές στην Αυστρία Facebook Twitter
0

Σε 270 ανέρχεται ο αριθμός των ισλαμιστών στην Αυστρία, οι οποίοι τελούν υπό παρακολούθηση, καθώς υπάρχουν υποψίες ότι έχουν μεταβεί ή είχαν πρόθεση να μεταβούν στη Συρία και στο Ιράκ, για να πολεμήσουν στο πλευρό των τζιχαντιστών, όπως αναφέρεται σε σημερινή απάντηση του Αυστριακού υπουργού Εσωτερικών, Βόλγκανγκ Σομπότκα, στη Βουλή και σε σχετική ερώτηση της βουλευτή του ακροδεξιού εθνικιστικού Κόμματος των Ελευθέρων, Πέτρα Στέγκερ.


Σύμφωνα με τον υπουργό του, συγκυβερνώντος με τους Σοσιαλδημοκράτες, συντηρητικού Λαικού Κόμματος, από το σύνολο των προσώπων, τα οποία είναι ή υπήρξαν "αντικείμενο μέτρων των αρχών ασφαλείας", τα 127 είναι κάτω των 25 ετών.


Ως προς ποινικά αδικήματα που σχετίζονται με το Ισλαμικό Κράτος και τα σύμβολά του, η βουλευτής των Ελευθέρων, σε συνέντευξή της σε αυστριακή εφημερίδα, κατηγορεί την αυστριακή κυβέρνηση ότι δεν διαθέτει πλήρη στατιστικά στοιχεία για εν δυνάμει τρομοκράτες στη χώρα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Φέρεται να έδωσε εντολή για σχέδιο εισβολής στη Γροιλανδία

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Φέρεται να έδωσε εντολή για σχέδιο εισβολής στη Γροιλανδία

Ο Αμερικανός πρόεδρος φέρεται να έχει ζητήσει από τους διοικητές των ειδικών δυνάμεων να εκπονήσουν σχέδιο εισβολής, παρά τις αντιδράσεις κορυφαίων στρατιωτικών και τις ανησυχίες για τη συνοχή του ΝΑΤΟ
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Kαλούν τους πολίτες τους να φύγουν άμεσα από τη Βενεζουέλα λόγω επικίνδυνων ένοπλων ομάδων

Διεθνή / ΗΠΑ: Kαλούν τους πολίτες τους να φύγουν άμεσα από τη Βενεζουέλα λόγω επικίνδυνων ένοπλων ομάδων

Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ υποστηρίζει ότι ένοπλες ομάδες φέρεται να στήνουν οδοφράγματα και να ελέγχουν οχήματα προκειμένου να εντοπίσουν Αμερικανούς
THE LIFO TEAM