Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Γκραν Κανάρια - Επέστρεψαν στα σπίτια τους οι κάτοικοι

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Γκραν Κανάρια - Επέστρεψαν στα σπίτια τους οι κάτοικοι Facebook Twitter
0

Η πυρκαγιά, που μαινόταν την περασμένη εβδομάδα στο εσωτερικό του ισπανικού νησιού Γκραν Κανάρια και απειλούσε φυσικά καταφύγια, τέθηκε υπό έλεγχο.

«Η κυβέρνηση των Καναρίων ανακοίνωσε πως η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο (...) Οι χερσαίες δυνάμεις θα συνεχίσουν να εργάζονται μέχρι την κατάσβεσή της», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στον λογαριασμό τους στο Twitter.

Η πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε στις 17 Αυγούστου, απείλησε πολλά φυσικά πάρκα πλούσια σε βιοποικιλότητα αυτού του τουριστικού νησιού που βρίσκεται στον Ατλαντικό, στα ανοικτά των ακτών του Μαρόκου, και υποχρέωσε τις αρχές να εκκενώσουν χωριά με συνολικό πληθυσμό 10.000 κατοίκους.

Οι κάτοικοι μπόρεσαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους, όμως οι τουριστικές δραστηριότητες εξακολουθούν να απαγορεύονται, διευκρίνισαν οι αρχές.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΣΚΥΛΟΣ ΜΝΗΜΑ ΤΑΦΗ

Διεθνή / Σάο Πάολο: Νέος νόμος παίρνει το όνομα σκύλου που έμεινε για 10 χρόνια δίπλα στο μνήμα της κηδεμόνος του

Ο νόμος «αναγνωρίζει τον συναισθηματικό δεσμό ανάμεσα στους κηδεμόνες και τα κατοικίδιά τους» και επιτρέπει την ταφή σκύλων και γατών σε οικογενειακούς τάφους
THE LIFO TEAM
ΣΑΡΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ

Διεθνή / Η Σάρα Φέργκιουσον ζήταγε οικονομικές συμβουλές από τον Έπσταϊν όταν εκείνος βρισκόταν στη φυλακή

Νέα email του υπουργείου Δικαιοσύνης αποκαλύπτουν ότι η Σάρα Φέργκιουσον ζητούσε συμβουλές από τον Τζέφρι Έπσταϊν για το πώς να διαχειριστεί τα τεράστια χρέη της, ρίχνοντας φως στην απελπιστική οικονομική της κατάσταση την περίοδο εκείνη
THE LIFO TEAM