Ξύπνησε από φασαρία και βρήκε μια αρκούδα στην κουζίνα του - Γλίτωσε με ελαφρά τραύματα

Ξύπνησε από φασαρία και βρήκε μια αρκούδα στην κουζίνα του - Γλίτωσε με ελαφρά τραύματα Facebook Twitter
0

Μια ανησυχητική φασαρία ξύπνησε τη νύχτα τον Ντέιβ Τσερνόσκι, κάτοικο Κολοράντο και σηκώθηκε να δει περί τίνος επρόκειτο, ευχόμενος να μην είναι αρκούδα.

Ο φόβος του, ωστόσο, επαληθεύτηκε: «Βρισκόμουν στο κρεβάτι και σκεφτόμουν 'πραγματικά ελπίζω να μην είναι αρκούδα'. Πίστευα πως μάλλον αρκούδα ήταν, απλώς ήλπιζα για κάτι άλλο όταν σηκώθηκα να πάω στην κουζίνα» παραδέχεται ο ίδιος στο CNN.

Μπαίνοντας στην κουζίνα του, αντίκρυσε μια μαύρη αρκούδα, πάνω από 180 κιλά που στεκόταν μπροστά από το ψυγείο. Νωρίτερα είχε ανοίξει ντουλάπια και συρτάρια και είχε πετάξει πράγματα κάτω.

Κατάφερε να απομονώσει μέσα στην κουζίνα και μακριά από τα παιδιά του, προτού προσπαθήσει να τη σπρώξει προς το γκαράζ.

Το σχέδιο απέδιδε μέχρι τη στιγμή που η αρκούδα τρόμαξε από έναν κρότο και επέστρεψε στο σπίτι.

Ο Τσερνόσκι ανησύχησε και πήγε να βεβαιωθεί πως δεν έχει κατέβει τις σκάλες, στο δωμάτιο όπου κοιμούνταν τα παιδιά του, δίδυμα 12 ετών. Τότε ήταν που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με το μεγαλόσωμο ζώο.

«Κοιταχτήκαμε και με χτύπησε με το πόδι της στο κεφάλι μου, έκανα ένα γύρο και επέστρεψα στην αρχική μου θέση. Κυριολεκτικά άκουσα το κρακ στο κεφάλι μου. Το πόδι της αρκούδας δεν τίποτα μικρό κι απαλό» περιγράφει ο Τσερνόσκι που αιμορραγούσε πολύ από το τραύμα στο κεφάλι και το λαιμό.

Παρά τον πανικό του, κατάφερε να απομακρυνθεί και να αρχίσει να φωνάζει στην αρκούδα, η οποία «ευτυχώς κουράστηκε σε αυτή τη φάση και απλώς έφυγε».

Οι υπεύθυνοι του Κέντρου Άγριας Ζωής στο Κολοράντο εντόπισαν το ζώο και το θανάτωσαν, αφού πρώτα είχαν πάρει τα απαραίτητα δείγματα για να βεβαιωθούν πως ήταν το σωστό.

«Ποτέ δε θέλουμε να θανατώσουμε ένα ζώο, ωστόσο η προστασία των πολιτών είναι υψίστης σημασίας από τη στιγμή που μια αρκούδα μπει σε σπίτι και κινηθεί επιθετικά προς τους ανθρώπους» ανέφερε ο επικεφαλής του κέντρου, Ματ Γιαμασίτα.

Ασαφές παραμένει το πώς μπήκε η αρκούδα στο σπίτι. Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του κέντρου Άγριας Ζωής, η είσοδος διέθετε πόμολο που είναι ευκολότερο να χειριστούν οι αρκούδες.

Όσο για τον Τσερνόσκι, αναρρώνει από τα τραύματα και δηλώνει τυχερός, καθώς όπως του είπαν οι γιατροί, τα νύχια της αρκούδας παρά λίγο να χτυπήσουν το μάτι και την καρωτίδα του.

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Δεξιά δεν μισεί κάθε queer σώμα. Μισεί αυτό που τη ξεσκεπάζει

Διεθνή / Ο «κανονικός γκέι» της αμερικανικής Δεξιάς και η βία απέναντι σε όλους τους άλλους

Η ιστορία γύρω από τον σύζυγο της Κρίστι Νόεμ δεν έφερε στην επιφάνεια μόνο άλλη μία υπόθεση πολιτικής υποκρισίας. Ξανάνοιξε κάτι παλιό και πολύ βρόμικο: η Δεξιά μπορεί να ανεχθεί τον «κανονικό» γκέι, τον διακριτικό, τον αρκετά ανδρικό, τον σωστά ντυμένο. Αυτό που δεν αντέχει είναι το queer σώμα που εκθέτει ότι η αρρενωπότητά της δεν είναι φύση αλλά σκηνοθεσία.
THE LIFO TEAM
Η Ρις Γουίδερσπουν λέει ότι είναι ώρα οι γυναίκες να μάθουν AI

Διεθνή / Η Ρις Γουίδερσπουν λέει ότι είναι ώρα οι γυναίκες να μάθουν AI

Η Ρις Γουίδερσπουν κάλεσε δημόσια τις γυναίκες να αρχίσουν να μαθαίνουν τεχνητή νοημοσύνη, λέγοντας ότι είναι ώρα να εξοικειωθούν με τα εργαλεία της και να μη μείνουν πίσω. Η τοποθέτησή της έρχεται ενώ και άλλες σταρ του Χόλιγουντ, όπως η Σάντρα Μπούλοκ, μιλούν πιο ανοιχτά για μια πιο πρακτική σχέση με το AI.
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ

Διεθνή / Νέα προειδοποίηση Τραμπ: «Η εκεχειρία μπορεί να λήξει αν δεν επιτευχθεί συμφωνία μέχρι την Τετάρτη»

Η εκεχειρία ΗΠΑ-Ιράν εκπνέει την Τετάρτη, με τον Ντόναλντ Τραμπ να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μη παράτασής της, ενώ οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται για αποφυγή κλιμάκωσης
THE LIFO TEAM