Ξανά online η τελετή απονομής των Ευρωπαϊκών Βραβείων Κινηματογράφου

Ξανά online η τελετή απονομής των Ευρωπαϊκών Βραβείων Κινηματογράφου Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. EPA/CLEMENS BILAN/POOL
0

Η προγραμματισμένη απονομή των Ευρωπαϊκών Βραβείων Κινηματογράφου στο Βερολίνο, στις 11 Δεκεμβρίου, δεν θα γίνει ξανά online, όπως ακριβώς και πέρυσι. 

«Λόγω των συνεχιζόμενων και αναπάντεχων εξελίξεων της πανδημίας COVID-19, η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου αποφάσισε ότι η επερχόμενη τελετή των 34ων Ευρωπαϊκών Βραβείων Κινηματογράφου στις 11 Δεκεμβρίου θα προσαρμοστεί περαιτέρω», αναφέρεται σε ανακοίνωση. «Στόχος του οργανισμού είναι να ελαχιστοποιήσει τους κινδύνους για τους συμμετέχοντες το δυνατόν περισσότερο».

«Η τρέχουσα κατάσταση αναγκάζει τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου να πραγματοποιηθούν σε μια εντελώς υβριδική μορφή, με τους υποψηφίους και τους νικητές να συμμετέχουν με διάφορους ψηφιακούς τρόπους, σε προ-παραγωγή και ζωντανά διαδικτυακά», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Την τελετή θα παρουσιάσει η Γερμανίδα ηθοποιός και συγγραφέας Annabelle Mandeng σε ένα στούντιο που βρίσκεται στo Arena Berlin, όπου είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η φετινή τελετή. Κάποιοι παρουσιαστές διάφορων κατηγοριών θα βρίσκονται επίσης στο στούντιο ενώ άλλοι θα συμμετάσχουν online.

«;Oσο κι αν λυπόμαστε για αυτήν την απόφαση, στη δεδομένη στιγμή αυτό που μετράει είναι να αποθαρρύνουμε τον κόσμο να ταξιδεψει σε χώρες τις Ευρώπης, αυξάνοντας τον κίνδυνο για όλους - αυτό αφορά κυρίως τους υποψήφιους και τους νικητές, αλλά και την ομάδα μας στο Βερολίνο [...] Σε δύσκολες εποχές όπως αυτή, ελπίζουμε η τελετή αυτή να ενώσει την κοινότητα του ευρωπαϊκού σινεμά και να φτάσει μέσω του streaming σε όλο και περισσότερους ανθρώπους που αγαπούν το σινεμά», δήλωσε ο Wouter Knol, διευθυντής της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Με πληροφορίες από Variety

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τιμωρητικοί βιασμοί στο Ιράν: «Μας βιάζουν για να σταματήσουμε να φωνάζουμε για την ελευθερία»

Διεθνή / Τιμωρητικοί βιασμοί στο Ιράν: «Μας βιάζουν για να σταματήσουμε να φωνάζουμε για την ελευθερία»

Γυναίκες και άντρες που συνελήφθησαν, βιάστηκαν και βασανίστηκαν από την Αστυνομία Ηθών μιλούν για τις φρικτές εμπειρίες τους, τους συντρόφους τους που περιμένουν να εκτελεστούν και την απάθεια της Δύσης.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ