ΤΕΜΠΗ

Ξάδερφος του βασιλιά Κάρολου ο Μπομπ Όντενκερκ του «Breaking Bad»;

Ξάδερφος του βασιλιά Κάρολου ο Μπομπ Όντενκερκ του «Breaking Bad»; Facebook Twitter
Φωτ.: Imdb
0

Ενδέκατος ξάδελφος του βασιλιά Καρόλου φαίνεται πως είναι ο ηθοποιός Μπομπ Όντενκερκ, του Braking Bad, σύμφωνα με τη γνωστή αμερικανική εκπομπή Finding Your Roots.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του σε αυτή, ο Μπομπ Όντενκερκ έμεινε έκπληκτος ακούγοντας ό,τι έχει μακρινή συγγένεια με τον βασιλιά Κάρολο, καθώς αυτό σημαίνει ό,τι είναι κατά κάποιο τρόπο και αυτός γαλαζοαίματος. Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη εκπομπή είναι διάσημη παγκοσμίως καθώς αναλαμβάνει και εξερευνά τα γενεαλογικά δέντρα των όλων των διάσημων.

Ο πρωταγωνιστής των «Better Call Saul» και «Breaking Bad» μεταξύ άλλων, όπως διακρίνεται και στο βίντεο στην αρχή φάνηκε διστακτικός και κάπως αμήχανος στο να δεχθεί ότι ρέει βασιλικό αίμα στις φλέβες του. Λίγο αργότερα ωστόσο ο 61χρονος ηθοποιός  φάνηκε πιο δεκτικός όταν έμαθε για τους δεσμούς της οικογένειάς τους με τον βασιλιά Κάρολο.

Συγκεκριμένα οι ρίζες του γενεαλογικού δέντρου του, ανιχνεύτηκαν περίπου πέντε γενιές πίσω στο παρελθόν στον πέμπτο προ-προπάππου του Φρίντριζ Καρλ Στάινχολζ, νόθου γιου του Δούκα του Πλον. Ο Γερμανός Δούκας του Πλον είναι και ο συνδετικός κρίκος του με τον βασιλιά Κάρολο καθώς απέκτησε δεσμούς με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές βασιλικές οικογένειες μέσω του γάμου του. «Είμαι Αμερικανός, δεν είμαι φιλομοναρχικός. Δεν πιστεύω στο θεσμό της μοναρχίας. Αισθάνομαι ότι υπάρχει μια στρέβλωση. Καταλαβαίνω γιατί οι κοινωνίες χτίστηκαν γύρω από μονάρχες και ηγέτες, και ο θεσμός πέρασε από γενιά σε γενιά, αλλά νομίζω ότι έχουμε φτάσει σε ένα καλύτερο μέρος με τη δημοκρατία», ανέφερε ο Μπομπ Όντενκερκ στην αρχή.

Όταν όμως ρωτήθηκε στο τέλος για τη γνώμη του, μετά από όλα όσα άκουσε και για τον οικογενειακό δεσμό του με τον βασιλιά Κάρολο, αναφώνησε γελώντας ότι θα αλλάξει γνώμη: «Λοιπόν ίσως αλλάξω γνώμη για αυτό… Ω, αυτό είναι τρελό!».

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΤΕΜΠΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπενιαμίν Νετανιάχου: Ήρθε η ώρα ο λαός του Ιράν να αποτινάξει τον ζυγό της τυραννίας

Διεθνή / Μπενιαμίν Νετανιάχου: Ήρθε η ώρα ο λαός του Ιράν να αποτινάξει τον ζυγό της τυραννίας

«Αυτό το φονικό τρομοκρατικό καθεστώς δεν πρέπει να εξοπλιστεί με πυρηνικά όπλα που θα του επέτρεπαν να απειλήσει ολόκληρη την ανθρωπότητα» ξεκαθάρισε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός στο πρώτο μήνυμά του μετά την επιχείρηση «βρυχηθμός του λιονταριού» στο Ιράν
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ

Διεθνή / Ανησυχία στη Μέση Ανατολή εν μέσω αυξανόμενης φημολογίας για αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν

Αναλυτές επισημαίνουν ότι η ρητορική κλιμάκωσης δεν έχει εκλείψει, ενώ κρατικά μέσα ενημέρωσης προβάλλουν συχνά τις πυραυλικές δυνατότητες της χώρας, ενισχύοντας το κλίμα έντασης
THE LIFO TEAM
ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Το Πακιστάν κηρύσσει «ανοιχτό πόλεμο» μετά τους βομβαρδισμούς μεγάλων πόλεων στο Αφγανιστάν

«Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί», ξεκαθάρισε ο υπουργός Άμυνας του Πακιστάν μετά τις επιθέσεις - Ο πρωθυπουργός της χώρας διαμηνύει ότι δε θα υπάρξει καμία υποχώρηση στην υπεράσπιση της πατρίδας
THE LIFO TEAM