Τζορτζίνα Ροντρίγκες: «Είχα τρεις αποβολές πριν τον θάνατο του γιου μου»

Τζορτζίνα Ροντρίγκες: «Είχα τρεις αποβολές πριν τον θάνατο του γιου μου» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

H Τζορτζίνα Ροντρίγκες, σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντοαποκάλυψε πως είχε τρεις αποβολές πριν από την απώλεια του γιου της, μετά τη γέννα. 

Στη δεύτερη σεζόν της σειράς της στο Netflix, «I am Georgina», η 29χρονη μιλά για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρουν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης. 

Τον περασμένο Απρίλιο, το ζευγάρι είχε ανακοινώσει ότι περιμένει δίδυμα, αλλά μόνο το κοριτσάκι τους γεννήθηκε ζωντανό. 

«Ήμουν πολύ φοβισμένη σε κάθε υπέρηχο (σ.σ. πριν από τη γέννηση των διδύμων), ένιωθα πολύ πιεσμένη γιατί είχα τρεις αποβολές και ήμουν κομμάτια ψυχολογικά» φέρεται να λέει η Ισπανίδα. 

Αναφέρεται και στον τρόπο που χειρίστηκε την απώλεια του Άνχελ, αλλά και πώς μίλησε για τον χαμό του στα άλλα παιδιά της οικογένειας. Κατά τις ίδιες πηγές, η Τζορτζίνα φαίνεται ότι δεν τα ενημέρωσε άμεσα για το λυπηρό συμβάν, αλλά τους είπε ότι θα γεννηθεί μετά την αδελφούλα τους. 

«Καθώς είχα ακόμα κοιλιά, τους είπα πως ο Άνχελ θα περίμενε λίγο ακόμα για να γεννηθεί. (...) Μέχρι να τους πει ο Κριστιάνο πως ο Άνχελ ήταν στον παράδεισο. Ήταν μία δόση ρεαλισμού». 

«Η ζωή είναι δύσκολη, η ζωή συνεχίζεται. Έχω λόγους για να συνεχίσω και να είμαι δυνατή» συμπληρώνει 

Το ζευγάρι έχει δύο κόρες, ενώ ο ποδοσφαιριστής έχει άλλα τρία παιδιά. 

Εξαιρετικά κολακευτικά ήταν τα λόγια της για τη στάση που τήρησε ο σύντροφός της εκείνη τη δύσκολη περίοδο. «Ο Κρις με ενθάρρυνε πραγματικά να συνεχίσω. Μου είπε: "Τζο, συνέχισε τη ζωή σου, θα σου κάνει καλό"». 

Δηλώνει πως τα παιδιά της είναι η απόλυτη προτεραιότητά της και είναι «ευτυχισμένη» και «ευγνώμων». 

Με πληροφορίες από Daily Mail

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Διεθνή / «Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με την πρωθυπουργό της Δανίας, Μέτε Φρεντέρικσεν, ο πρωθυπουργός του νησιού ξεκαθάρισε ότι η Γροιλανδία δεν πρόκειται «ούτε να ανήκει ούτε να κυβερνηθεί» από τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM