Τζόρτζια: Βρήκε τουλάχιστον 100.000 μέλισσες στο σπίτι της- Και δεν ήταν η πρώτη φορά

Τζόρτζια: Γυναίκα βρήκε τουλάχιστον 100.000 μέλισσες στο σπίτι της- Και δεν ήταν η πρώτη φορά Facebook Twitter
0

Μία γυναίκα στην Τζόρτζια διαπίστωσε ότι τουλάχιστον 100.000 μέλισσες ζούσαν στο σπίτι της. Το σοκ που ένιωσε δεν προκλήθηκε μόνο από τον αριθμό, αλλά και από το γεγονός πως δεν ήταν η πρώτη φορά που αντιμετώπιζε κάτι τέτοιο.

 

Η Λίζα Όρμουντ ζει στο σπίτι της στο Ντέκατουρ τα τελευταία 14 χρόνια. Σε αυτό το διάστημα χρειάστηκε τέσσερις φορές τη βοήθεια ειδικών για να απομακρυνθούν οι μέλισσες που ζούσαν στο σπίτι της.

 

«Πριν από τέσσερα χρόνια, τον Μάιο του 2017, αφαιρέσαμε μια τεράστια κυψέλη από το το σπίτι μας. Μερικά χρόνια αργότερα, βγάλαμε μια μικρότερη. Πριν από μία εβδομάδα βγάλαμε μια πιο μικρή και τώρα αυτή… ελπίζουμε ότι θα είναι το μεγάλο φινάλε», είπε αναφερόμενη στο τελευταίο «πλήγμα».

 

Ο Μπόμπι Τσέισον, διευθυντής της Georgia Bee Removal που ανέλαβε την αποστολή, υπολόγισε ότι απομάκρυνε τουλάχιστον 100.00 μέλισσες από το σπίτι. Όμως, το 2017 εκτιμά ότι ήταν πάνω από 120.000 τα έντομα που ζούσαν εκεί.

 

«Είναι τρελό το πόσες αφαιρέσαμε, γιατί σε γενικές γραμμές μια μέση αποικία αποτελείται από 40.000 έντομα», δήλωσε ο Τσέισον.

 

Η Όρμουντ εντόπισε τη νέα «αποικία» όταν παρατήρησε ότι οι μέλισσες πετούσαν μέσα στο σπίτι της και μετά εξαφανίζονταν. Έβρισκε 20-25 έντομα στη συρόμενη πόρτα κάθε ημέρα. Ο Τσέισον δήλωσε πως δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που οι μέλισσες φαίνεται να προτιμούν τη συγκεκριμένη οικία.

 

«Απλά λατρεύουν αυτό το σπίτι. Δεν ξέρω τι είναι, είναι λες και υπάρχει μια ταμπέλα στο πλάι του σπιτιού που λέει “Καλωσορίσατε μέλισσες, παρακαλώ εγκατασταθείτε εδώ”», σχολίασε με χιούμορ.

 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

NEW YORK TIMES ΙΣΡΑΗΛ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΜΗΝΥΣΗ

Διεθνή / Ισραήλ: Μηνύει τους NYT για άρθρο που καταγράφει βιασμούς Παλαιστινίων κρατουμένων

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου κατηγόρησε τους New York Times ότι «συκοφαντούν τους στρατιώτες του Ισραήλ» και επιχειρούν να δημιουργήσουν «ψευδή εξίσωση» ανάμεσα στη Χαμάς και τον ισραηλινό στρατό
THE LIFO TEAM
ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΜΠΡΙΖΙΤ ΜΑΚΡΟΝ

Διεθνή / Η πλευρά Μακρόν διαψεύδει ότι το χαστούκι συνδεόταν με μηνύματα του Εμανουέλ Μακρόν σε ηθοποιό

Σύμφωνα με νέο βιβλίο, η Μπριζίτ Μακρόν «έχασε την ψυχραιμία της» κατά τη διάρκεια πτήσης του προεδρικού ζεύγους όταν είδε μήνυμα στο κινητό του Γάλλου προέδρου από Γαλλοϊρανή ηθοποιό
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ

Διεθνή / Politico: Η Ταϊβάν είναι το βασικό «αγκάθι» στις συνομιλίες Τραμπ-Σι

Το ζήτημα της Ταϊβάν παραμένει ιδιαίτερα ευαίσθητο, καθώς η Κίνα τη θεωρεί μέρος της επικράτειάς της, ενώ οι ΗΠΑ διατηρούν πολιτική «στρατηγικής ασάφειας», αναγνωρίζοντας την ξεχωριστή της υπόσταση
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΚΟΛΠΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΝ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ

Διεθνή / Ιρανικές δυνάμεις κατέλαβαν πλοίο-«πλωτό οπλοστάσιο» στον Κόλπο του Ομάν

Τέτοιου είδους πλοία δραστηριοποιούνται συνήθως στην Ερυθρά Θάλασσα, τον Κόλπο του Άντεν και τον Κόλπο του Ομάν, λειτουργώντας ως σημεία ανεφοδιασμού για ένοπλες ομάδες ασφαλείας που συνοδεύουν εμπορικά πλοία σε επικίνδυνες θαλάσσιες διαδρομές.
THE LIFO TEAM
ΚΟΥΒΑ ΗΠΑ ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ ΚΑΥΣΙΜΑ

Διεθνή / Η Κούβα ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα καύσιμα για ηλεκτροπαραγωγή - Έως και 22 ώρες χωρίς ρεύμα

Η κατάσταση προκάλεσε νέες διαδηλώσεις στην κουβανική πρωτεύουσα, με εκατοντάδες ανθρώπους να βγαίνουν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τα συνεχή μπλακ άουτ και τις ελλείψεις καυσίμων
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΚΙΝΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ιρανικά μέσα αναφέρουν ότι η Τεχεράνη επέτρεψε τη διέλευση κινεζικών πλοίων από τα Στενά του Ορμούζ

Ένα κινεζικό υπερδεξαμενόπλοιο που μετέφερε 2 εκατομμύρια βαρέλια ιρακινού αργού πετρελαίου διέσχισε τα Στενά χθες Τετάρτη, σύμφωνα με δεδομένα παρακολούθησης πλοίων
THE LIFO TEAM
Ο Pedro Pascal πέταξε economy για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των private jets

Διεθνή / Ο Πέδρο Πασκάλ πέταξε οικονομική θέση για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των ιδιωτικών τζετ

Πρώην πιλότοι και ακτιβιστές καλούν τους σταρ να σταματήσουν να φτάνουν στις Κάννες με ιδιωτικά αεροπλάνα, μετά από στοιχεία που δείχνουν ότι πέρυσι 750 τέτοιες πτήσεις προς το φεστιβάλ κατανάλωσαν περίπου 2 εκατομμύρια λίτρα κηροζίνης. Ως αντίπαλο παράδειγμα δείχνουν τον Πέδρο Πασκάλ, που είχε ταξιδέψει στην οικονομική θέση.
THE LIFO TEAM