Τζόρτζια: Βρήκε τουλάχιστον 100.000 μέλισσες στο σπίτι της- Και δεν ήταν η πρώτη φορά

Τζόρτζια: Γυναίκα βρήκε τουλάχιστον 100.000 μέλισσες στο σπίτι της- Και δεν ήταν η πρώτη φορά Facebook Twitter
0

Μία γυναίκα στην Τζόρτζια διαπίστωσε ότι τουλάχιστον 100.000 μέλισσες ζούσαν στο σπίτι της. Το σοκ που ένιωσε δεν προκλήθηκε μόνο από τον αριθμό, αλλά και από το γεγονός πως δεν ήταν η πρώτη φορά που αντιμετώπιζε κάτι τέτοιο.

 

Η Λίζα Όρμουντ ζει στο σπίτι της στο Ντέκατουρ τα τελευταία 14 χρόνια. Σε αυτό το διάστημα χρειάστηκε τέσσερις φορές τη βοήθεια ειδικών για να απομακρυνθούν οι μέλισσες που ζούσαν στο σπίτι της.

 

«Πριν από τέσσερα χρόνια, τον Μάιο του 2017, αφαιρέσαμε μια τεράστια κυψέλη από το το σπίτι μας. Μερικά χρόνια αργότερα, βγάλαμε μια μικρότερη. Πριν από μία εβδομάδα βγάλαμε μια πιο μικρή και τώρα αυτή… ελπίζουμε ότι θα είναι το μεγάλο φινάλε», είπε αναφερόμενη στο τελευταίο «πλήγμα».

 

Ο Μπόμπι Τσέισον, διευθυντής της Georgia Bee Removal που ανέλαβε την αποστολή, υπολόγισε ότι απομάκρυνε τουλάχιστον 100.00 μέλισσες από το σπίτι. Όμως, το 2017 εκτιμά ότι ήταν πάνω από 120.000 τα έντομα που ζούσαν εκεί.

 

«Είναι τρελό το πόσες αφαιρέσαμε, γιατί σε γενικές γραμμές μια μέση αποικία αποτελείται από 40.000 έντομα», δήλωσε ο Τσέισον.

 

Η Όρμουντ εντόπισε τη νέα «αποικία» όταν παρατήρησε ότι οι μέλισσες πετούσαν μέσα στο σπίτι της και μετά εξαφανίζονταν. Έβρισκε 20-25 έντομα στη συρόμενη πόρτα κάθε ημέρα. Ο Τσέισον δήλωσε πως δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που οι μέλισσες φαίνεται να προτιμούν τη συγκεκριμένη οικία.

 

«Απλά λατρεύουν αυτό το σπίτι. Δεν ξέρω τι είναι, είναι λες και υπάρχει μια ταμπέλα στο πλάι του σπιτιού που λέει “Καλωσορίσατε μέλισσες, παρακαλώ εγκατασταθείτε εδώ”», σχολίασε με χιούμορ.

 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ