Τζένιφερ Γκάρνερ για φωτιές στο Λος Άντζελες: «Έχασα μια φίλη, δεν πρόλαβε να φύγει εγκαίρως»

Τζένιφερ Γκάρνερ για φωτιές στο Λος Άντζελες: «Έχασα μια φίλη, δεν πρόλαβε να φύγει εγκαίρως» Facebook Twitter
Φωτ. Youtube
0

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η Τζένιφερ Γκάρνερ, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC για τις καταστροφικές φωτιές στο Λος Άντζελες.

Την ώρα που οι νεκροί από τις φωτιές στο Λος Άντζελες ανέρχονται στους 16 και 13 άνθρωποι αγνοούνται, η Τζένιφερ Γκάρνερ μιλώντας στο MSNBC αποκάλυψε πως ένα δικό της άτομο έχασε τη ζωή του λόγω της φωτιάς, καθώς δεν πρόλαβε να εγκαταλείψει εγκαίρως.

Υπενθυμίζεται πως το σπίτι της ηθοποιού δεν απειλήθηκε από τον πύρινο εφιάλτη, ωστόσο ο πρώην σύζυγός της Μπεν Άφλεκ, ήταν υποχρεωμένος να εκκενώσει το σπίτι του και να τον φιλοξενήσει η ίδια.

«Έχασα μια φίλη που δεν πρόλαβε να φύγει εγκαίρως. Για την εκκλησία μας είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, οπότε δεν αισθάνομαι ότι πρέπει να μιλήσουμε για εκείνη ακόμη», ανέφερε η Τζένιφερ Γκάρνερ. «Η καρδιά μου αιμορραγεί για τους φίλους μου. Μου έρχονται στο μυαλό 100 οικογένειες που έχουν πληγεί, έχουν χαθεί 5.000 σπίτια. Χωρίς καν να σκεφτώ, μπορώ να γράψω μια λίστα με 100 φίλους που έχασαν τα σπίτια τους», συμπλήρωσε.

«Νιώθω ενοχές όταν επιστρέφω στο σπίτι μου. Ξέρετε, τι μπορώ να κάνω; Πώς μπορώ να βοηθήσω; Τι μπορώ να προσφέρω; Τι έχω να δώσω με αυτά τα χέρια, με αυτούς τους τοίχους και με την ασφάλεια που έχω;», κατέληξε.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο: «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»

Διεθνή / «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»: Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο

Όταν η δημοσιογράφος Κάθριν Λούσι ρώτησε τον Τραμπ για τα λεγόμενα αρχεία Έπσταϊν, εκείνος τη διέκοψε απότομα, δείχνοντάς την με το δάχτυλο και λέγοντας: «Quiet — quiet, piggy»
LIFO NEWSROOM
Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Διεθνή / Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Γεννήθηκε το 1933 ως Αριστοτέλης Ηλιάδης στην Αγία Κυριακή Καστοριάς και μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες στα 18 του, φτάνοντας στη Νέα Υόρκη μέσω Έλις Άιλαντ «με ελάχιστα χρήματα»
LIFO NEWSROOM
ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες στον κόσμο έχει βιώσει στη ζωή τους ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Διεθνή / ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες παγκοσμίως έχει βιώσει στη ζωή της ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Από τη νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, προκύπτει, μεταξύ άλλων, ότι 263 εκατομμύρια γυναίκες έχουν βιώσει σεξουαλική βία από τρίτο πρόσωπο από την ηλικία των 15 ετών
LIFO NEWSROOM