Τζέιμς Κάαν: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του διάσημου ηθοποιού

Τζέιμς Κάαν: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του διάσημου ηθοποιού Facebook Twitter
Φωτ.: Imdb
0

Aποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του θρυλικού ηθοποιού Τζέιμς Κάαν πoυ πέθανε στις 6 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το TMZ, το οποίο επικαλείται το πιστοποιητικό θανάτου του αείμνηστου ηθοποιού, ως αιτία θανάτου του Κάαν αναφέρεται το έμφραγμα του μυοκαρδίου ή καρδιακή προσβολή.

Το έγγραφο από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Κομητείας του Λος Άντζελες αναφέρει επίσης ότι έπασχε από στεφανιαία νόσο, μια κοινή καρδιακή πάθηση.

Το πιστοποιητικό θανάτου αναφέρει ακόμα ότι ο Κάαν έπασχε από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια και συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ και Emmy ηθοποιός, γνωστός για τους ρόλους του στα The Godfather, Misery, Brian's Song, Eraser και Elf πέθανε στις 6 Ιουλίου σε ηλικία 82 ετών.

Ο επίσημος λογαριασμός του ηθοποιού στο Twitter επιβεβαίωσε τότε τον θάνατο του ηθοποιού. «Με μεγάλη λύπη σας ενημερώνουμε για τον θάνατο του Τζίμι το βράδυ της 6ης Ιουλίου. Η οικογένεια εκτιμά την επίδειξη αγάπης και τα θερμά συλλυπητήρια και σας ζητά να συνεχίσετε να σέβεστε την ιδιωτικότητά τους αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Με πληροφορίες του ET/TMZ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα παιδί λάτρευε τον πουρέ μήλου με κανέλα. Μετά έπαθε δηλητηρίαση από μόλυβδο.

Διεθνή / Η παιδική τροφή που δηλητηρίαζε αργά το παιδί τους

Πώς 52 μικρά παιδιά δηλητηριάζονταν συστηματικά από μόλυβδο, μέχρι να γίνει σαφές ποιο ήταν το συστατικό εκείνο της διατροφής τους, που σταδιακά θα μπορούσε να τα οδηγήσει ακόμα και σε μόνιμες νευροαναπτυξιακές αναπηρίες
NEWSROOM