Twitter: Αντιμέτωπο με νέα αγωγή για απλήρωτα μισθώματα

Twitter: Αντιμέτωπο με νέα αγωγή για απλήρωτα μισθώματα Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Το Twitter βρίσκεται αντιμέτωπο με άλλη μια αγωγή, αφού η εταιρεία κατηγορήθηκε ότι δεν πλήρωσε μισθώματα γραφείων που νοικιάζει σε Λονδίνο, Δουβλίνο και Σιγκαπούρη.

Η εταιρεία υποδομών Facilitate, με έδρα την Αυστραλία, ζητά την καταβολή πάνω από 600.000 ευρώ για οφειλόμενες πληρωμές που χρονολογούνται από τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, όταν ο Έλον Μασκ αγόρασε το Twitter.

Η Facilitate παρέχει διάφορους χώρους και υπηρεσίες στο Twitter, σε Λονδίνο, Δουβλίνο και Σιγκαπούρη, αλλά φαίνεται ότι δεν πληρώνεται. 

Σύμφωνα με την αγωγή, μετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της εταιρείας, ο Έλον Μασκ δεν ακύρωσε τις συμφωνίες, απλώς δεν πλήρωσε τους λογαριασμούς. Πλην των ωφελούμενων, ζητά και την καταβολή των δικαστικών εξόδων. 

Ο μεγιστάνας έφερε έναν «αέρα» λιτότητας στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης - δείγμα η απόλυση μεγάλου μέρους του εργατικού δυναμικού - ενώ η απόφασή του να ανοίξουν πάλι οι λογαριασμοί ακροδεξιών και νεοναζιστών οδήγησε πολλούς διαφημιστές στην πόρτα εξόδου.

Αποτέλεσμα ήταν η σημαντική απώλεια εσόδων και οι μηνύσεις απ΄όσους δεν πληρώνονται.

«Το Twitter σταμάτησε να πληρώνει ενοίκιο για ορισμένα από τα γραφεία του και σταμάτησε να πληρώνει αρκετούς προμηθευτές, των οποίων τις υπηρεσίες εξακολουθούσε να χρησιμοποιεί. Το Twitter ακύρωσε, επίσης, πολλά συμβόλαια και σταμάτησε να πληρώνει ανθρώπους στους οποίους οφείλει χρήματα» αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: 17 χιλιάδες κόσμου εκκενώνουν τη Δρέσδη μετά τον εντοπισμό βόμβας από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Διεθνή / Γερμανία: 17 χιλιάδες κόσμου εκκενώνουν τη Δρέσδη μετά τον εντοπισμό βόμβας από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Η βρετανικής προέλευσης βόμβα με βάρος 250 κιλά, εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια εργασιών κατεδάφισης, δεν ήταν εφικτό να μετακινηθεί και έπρεπε να εξουδετερωθεί επιτόπου
LIFO NEWSROOM
Zara: Απαγορεύτηκαν διαφημίσεις της εταιρείας με «υπερβολικά αδύνατα μοντέλα»

Διεθνή / Zara: Απαγορεύτηκαν διαφημίσεις της εταιρείας με «υπερβολικά αδύνατα μοντέλα»

Η Zara έχει ήδη αφαιρέσει τις διαφημίσεις και δήλωσε ότι και τα δύο μοντέλα διέθεταν ιατρικές βεβαιώσεις που αποδείκνυαν ότι ήταν καλά στην υγεία τους όταν τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες
LIFO NEWSROOM
Μετά την πείνα και η δίψα: Μολυσμένα υπόγεια ύδατα και κατεστραμμένοι αγωγοί νερού στην Γάζα

Διεθνή / Μετά την πείνα και η δίψα: Μολυσμένα υπόγεια ύδατα και κατεστραμμένοι αγωγοί νερού στην Γάζα

Το περισσότερο νερό αντλείται από πηγάδια με υφάλμυρο νερό που έχει μολυνθεί περαιτέρω από λύματα και χημικά που στάζουν από τα ερείπια, εξαπλώνοντας τη διάρροια και την ηπατίτιδα.
LIFO NEWSROOM
Oasis: «Υπήρχαν μπίρες παντού, γλίστρησε προφανώς» λέει ο πατέρας του άνδρα που έχασε τη ζωή του στη συναυλία

Διεθνή / Oasis: «Υπήρχαν μπίρες παντού, γλίστρησε προφανώς» λέει ο πατέρας του άνδρα που έχασε τη ζωή του στη συναυλία

Ο πατέρας του δήλωσε πως ο γιος του ήταν «φανατικός» οπαδός του συγκροτήματος και πως ολόκληρη η οικογένεια είναι συγκλονισμένη από τον θάνατό του
LIFO NEWSROOM