Τρεις πινακίδες με την ένδειξη «Πρεσβεία των ΗΠΑ» έκαναν την εμφάνισή τους στην Ιερουσαλήμ

Τρεις πινακίδες με την ένδειξη «Πρεσβεία των ΗΠΑ» έκαναν την εμφάνισή τους στην Ιερουσαλήμ Facebook Twitter
EPA
0

Τουλάχιστον τρεις πινακίδες που γράφουν «Πρεσβεία των ΗΠΑ» έκαναν σήμερα την εμφάνισή τους σε δρόμους της Ιερουσαλήμ, ενόψει των εγκαινίων την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικαλείται το Reuters.


Οι πινακίδες, γραμμένες στα αγγλικά, τα εβραϊκά και τα αραβικά, τοποθετήθηκαν από εργάτες κοντά στην τοποθεσία όπου βρίσκεται το κτίριο του αμερικανικού προξενείου, στη νότια Ιερουσαλήμ, το οποίο θα στεγάσει την πρεσβεία όταν θα μετακομίσει επισήμως εκεί, από το Τελ Αβίβ, στις 14 Μαϊου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΩΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΝΤΟΝΜΠΑΣ

Διεθνή / Η Ρωσία επιμένει για αποχώρηση της Ουκρανίας από το Ντονμπάς πριν τις τριμερείς συνομιλίες στα ΗΑΕ

Στο Άμπου Ντάμπι μεταφέρεται σήμερα η διπλωματική προσπάθεια για τον πόλεμο στην Ουκρανία, με Ρωσία, Ουκρανία και ΗΠΑ να στέλνουν αντιπροσωπείες υψηλού επιπέδου
THE LIFO TEAM