Tραμπ: Η γκάφα στα Όσκαρ έγινε γιατί είχαν το μυαλό τους σε μένα

Tραμπ: Η γκάφα στα Όσκαρ έγινε γιατί είχαν το μυαλό τους σε μένα Facebook Twitter
1

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε χθες ότι το χάος που επικράτησε στο τέλος της απονομής των βραβείων Όσκαρ οφειλόταν στο ότι οι αστέρες του Χόλιγουντ, πολλοί από τους οποίους του εναντιώνονται, είχαν το μυαλό τους στην πολιτική και το πώς θα εξαπέλυαν επιθέσεις στον ίδιο, αντί να ασχοληθούν με την ομαλή διεξαγωγή της τελετής.

 

«Ήταν τόσο επικεντρωμένοι στην πολιτική που δεν έλεγχαν πλέον τα πράγματα στο τέλος», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στον ακροδεξιό ιστότοπο Breitbart News, τον οποίο διηύθυνε μέχρι πρότινος ο σύμβουλός του Στιβ Μπάνον.

 

Ο Τραμπ αναφερόταν στην ιστορική γκάφα στο τέλος της βραδιάς, όταν αρχικά το Όσκαρ καλύτερης ταινίας δόθηκε κατά λάθος στο La La Land πριν τελικά οι Γουόρεν Μπίτι και Φέι Νταναγουέι συνειδητοποιήσουν ότι έπρεπε να δοθεί στο Moonlight.

 

«Ήταν λίγο θλιβερό. Αφαίρεσε κάτι από το γκλάμουρ των Όσκαρ», έκρινε ο αμερικανός πρόεδρος.

 

Ο ρεπουμπλικάνος δεν ήταν παρών στην τελετή των Όσκαρ, καθώς παρέθεσε δείπνο σε κυβερνήτες Πολιτειών στον Λευκό Οίκο όπου επρόκειτο να γίνει συζήτηση για «πολλά πράγματα», ανάμεσά τους «το σύστημα υγείας», όπως έγραψε στο Twitter.

 

Ο Ντόναλντ Τραμπ πάντως, καθ' όλη τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων της αμερικανικής ακαδημίας κινηματογράφου, ήταν ο στόχος αιχμηρών σχολείων από τον παρουσιαστή της βραδιάς αλλά και από βραβευθέντες, ειδικά για την αντιμεταναστευτική πολιτική του.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιοι συλλαμβάνονται από την υπηρεσία Μετανάστευσης υπό την προεδρία Τραμπ;

Διεθνή / Ποιοι συλλαμβάνονται από την υπηρεσία Μετανάστευσης υπό την προεδρία Τραμπ;

Από την ανάληψη της εξουσίας από τον Τραμπ, στο στόχαστρο βρίσκονται όχι μόνο εγκληματίες αλλά και μετανάστες εργάτες, φοιτητές ακτιβιστές, ακόμη και τουρίστες με ζητήματα βίζας
LIFO NEWSROOM
Η Ρωσία υπόσχεται σε Αφρικανούς δουλειά και τελικά βρίσκονται να πολεμούν στην Ουκρανία

Διεθνή / Η Ρωσία υπόσχεται σε Αφρικανούς εργασία, αλλά βρίσκονται να πολεμούν στην Ουκρανία

Αφρικανοί, παρασυρμένοι από υποσχέσεις καλών μισθών, βρίσκονται εγκλωβισμένοι στον ρωσο-ουκρανικό πόλεμο - Αποκαλύψεις για στρατολογήσεις, εξαπατήσεις και θύματα από χώρες όπως το Καμερούν και η Σενεγάλη
LIFO NEWSROOM
Το μυστήριο του μηνύματος στη Βόρεια Θάλασσα σε ένα μπουκάλι λύθηκε μετά από 47 χρόνια

Διεθνή / Το μυστήριο του μηνύματος στη Βόρεια Θάλασσα σε ένα μπουκάλι λύθηκε μετά από 47 χρόνια

Δύο φίλες εντόπισαν σε σουηδικό νησί ένα ξεθωριασμένο σημείωμα του 1978 και, με τη βοήθεια του BBC, αποκάλυψαν την ιστορία ενός χαμένου ναυτικού και της ζωής του στη Βόρεια Θάλασσα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ετσι ακριβως εγινε.Ο "Μητσος"που εδωσε τον λαθος φακελλο στον γερο-Γουωρρεν το εκανε επειδη σκεπτοταν μονον τον Τραμπ !Και ο γερο-Γουωρρεν δεν ειδε οτι αφορουσε σε αλλο Οσκαρ οχι επειδη δεν βλεπει καλα,αλλα επειδη τον απασχολουσε ο Ντοναλντ !Δεν μπορει.Καποια μερα,αργα η γηγορα, θα βγει ο νεος αμερικανος Προεδρος και θα πει κατι που δεν θα ειναι τελειως τρελλο.Που θα εχει καποια στοιχειωδη λεγικη.Μονον που τοτε θα αιφνιδιασθουμε σε τετοιο βαθμο που δεν θα τον πιστεψει κανεις !!