Τουρκία: Τουλάχιστον 17 νεκροί σε τροχαίο με minibus που μετέφερε μετανάστες

Τουρκία: Τουλάχιστον 17 νεκροί σε τροχαίο με minibus που μετέφερε μετανάστες Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι, από τους οποίους 16 μετανάστες, σκοτώθηκαν σήμερα σε τροχαίο με minibus στο οποίο επέβαιναν, στην επαρχία Βαν της ανατολικής Τουρκίας, μετέδωσε το πρακτορείο DHA. 

Μάλιστα από το τροχαίο υπάρχουν και τουλάχιστον 50 τραυματισμοί.  Πέντε παιδιά συγκαταλέγονται στα θύματα, όπως και ο οδηγός του μικρού λεωφορείου, διευκρίνισε το DHA, επικαλούμενο τον κυβερνήτη της Βαν, τον Μεχμέτ Εμίν Μπιλμέζ. Το τροχαίο σημειώθηκε κοντά στα ιρανικά σύνορα κι ενώ οι μετανάστες εισέρχονταν παράτυπα στην Τουρκία, αναφέρει το DHA.

Ο Μπιλμέζ διευκρίνισε ότι 67 άνθρωποι επέβαιναν στο minibus, χωρητικότητας μόλις 17 - 18 επιβατών.Είναι σε εξέλιξη έρευνα για να καθοριστούν τα αίτια του τροχαίου και η εθνικότητα των τραυματιών.

Τηλεοπτικές εικόνες έδειχναν ομάδες διάσωσης να σπεύδουν στον τόπο της τραγωδίας, κοντά στα θύματα που βρίσκονταν γύρω από το μικρό λεωφορείο το οποίο ανατράπηκε και έπεσε σε χαντάκι, στους πρόποδες ενός λόφου. Το τροχαίο σημειώθηκε στις 12.00 το μεσημέρι όταν ο οδηγός του minibus έχασε τον έλεγχο του οχήματος, σύμφωνα με το πρακτορείο Dogan.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ

Διεθνή / Άντριου: Τι ακολουθεί μετά τη σύλληψή του και ποιες οι επιπτώσεις στη βασιλική οικογένεια

Η σύλληψη του Άντριου προκαλεί τριγμούς στη βρετανική μοναρχία και επαναφέρει στο προσκήνιο την υπόθεση Έπσταϊν, δημιουργώντας νέα ερωτήματα για τις συνέπειες στο κύρος της βασιλικής οικογένειας και τη στάση του Παλατιού απέναντι στην κρίση
THE LIFO TEAM
ΑΛΠΕΙΣ ΟΡΕΙΒΑΤΗΣ ΝΕΚΡΗ ΔΙΚΗ

Διεθνή / «Λυπάμαι βαθιά» λέει ο ορειβάτης για τον θάνατο της συντρόφου του στις Άλπεις, απορρίπτει όμως τις κατηγορίες

Η 33χρονη έχασε τη ζωή της από υποθερμία κατά την κοινή τους προσπάθεια να φτάσουν στην κορυφή - Ο άνδρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια
THE LIFO TEAM