Toυρκία: 17χρονος σκότωσε τρεις αστυνομικούς

Toυρκία: 17χρονος σκότωσε τρεις αστυνομικούς Facebook Twitter
0

Ένας 17χρονος νεαρός σκότωσε τρεις Τούρκους αστυνομικούς και τραυμάτισε άλλους τρεις σε σταθμό λεωφορείου στην πόλη Σανλιούρφα της νοτιοανατολικής Τουρκίας, πριν αυτοκτονήσει ο ίδιος, μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο Anadolu της Τουρκίας.

 

Ο κυβερνήτης της πόλης δήλωσε ότι η υπόθεση αυτή, δε σχετίζεται με την τρομοκρατία, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί πότε έγινε.

 

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ,  δράστης φέρεται να είναι 17χρονος με ψυχολογικά προβλήματα, ενώ ταξίδευε με την οικογένειά του και πήρε το όπλο του πατέρα του πριν επιτεθεί στους αστυνομικούς.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM