Τουλάχιστον 10 νεκροί από φωτιά σε ξενοδοχείο στην Κίνα

Τουλάχιστον 10 νεκροί από φωτιά σε ξενοδοχείο στην Κίνα Facebook Twitter
EPA/STR
0

Τουλάχιστον δέκα είναι οι νεκροί από την πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα το πρωί σε ξενοδοχείο στη πόλη Ναντσάνγκ, πρωτεύουσα της επαρχίας Τζιανγκσί, στα ανατολικά της Κίνας.


Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 08:00 το πρωί (τοπική ώρα) στο ξενοδοχείο HNA Platinum Mix Hotel, ενώ κατασβέστηκε μετά από μία ώρα και σαράντα λεπτά περίπου.

Περισσότεροι από δέκα εργάτες πραγματοποιούσαν εργασίες στο δεύτερο όροφο του ξενοδοχείου, κατά την εκδήλωση της πυρκαγιάς, ενώ οι πυροσβέστες εντόπισαν επτά πτώματα στον κατεστραμμένο όροφο του ξενοδοχείου. Τρεις από τους 16 τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, πέθαναν παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Το ξενοδοχείο διαθέτει τέσσερις ορόφους και βρίσκεται δίπλα σε κτίριο 24 ορόφων με διαμερίσματα, από τα οποία απομακρύνθηκαν 260 ένοικοι.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ ΦΟΡΟΣ ΖΟΥΚΜΑΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΙ

Διεθνή / Γαλλία: Η βουλή απέρριψε τον «φόρο Ζούκμαν» στους υπερπλούσιους

Οι Γάλλοι βουλευτές, αντιθέτως, στήριξαν ένα ηπιότερο κυβερνητικό σχέδιο για τη φορολόγηση περιουσιακών στοιχείων - «Να μην πληρώσουν οι Γάλλοι τον φόρο που δεν θέλουν να πληρώσουν οι δισεκατομμυριούχοι»
LIFO NEWSROOM
Λετονία Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης

Διεθνή / Η Λετονία αποσύρεται από τη βασική ευρωπαϊκή συνθήκη για την προστασία των γυναικών

Συντηρητικά κόμματα και θρησκευτικές οργανώσεις σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες έχουν επιτεθεί στη συνθήκη, υποστηρίζοντας ότι προωθεί την «ιδεολογία του φύλου» και υπονομεύει τις «παραδοσιακές αξίες της οικογένειας»
LIFO NEWSROOM