Τι τρώει ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ από τα McDonald's- Η παραγγελία των 4.000 θερμίδων

Τι τρώει ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ από τα McDonald's- Η παραγγελία των 4.000 θερμίδων Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ είναι αποφασισμένος να σμιλεύσει το σώμα του για τον πολλά υποσχόμενο αγώνα σε κλουβί με τον Έλον Μασκ. 

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ απάντησε σε ανάρτηση των McDonalds's στο Threads - το νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσή του- η οποία ρωτούσε τους ακολούθους «αν χρειάζονται κάτι από το κατάστημα». 

Η απάντηση του δισεκατομμυριούχου ήταν άμεση: «20 κοτομπουκιές, ένα McDonalds' quarter pounder, μεγάλες πατάτες, Oreo McFlurry, μηλόπιτα και ίσως μερικά τυροπιτάκια για αργότερα;». 

Τι τρώει ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ από τα McDonald's- Η παραγγελία των 4.000 θερμίδων Facebook Twitter

Ο αθλητής ΜΜΑ, Μάικ Ντέιβις σχολίασε αστειευόμενος την παραγγελία του Ζούκερμπεργκ, υπενθυμίζοντας στον ιδρυτή της Meta ότι αυτή τη στιγμή προπονείται για τον αγώνα του με τον Έλον Μασκ.

«Δεν θέλω να χάσω βάρος, οπότε χρειάζομαι 4.000 θερμίδες την ημέρα για να τα βγάλω πέρα» , απάντησε ο Ζούκερμπεργκ. 
Η εξομολόγηση του Ζούκερμπεργκ για τα McDonald's έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες μετά την επίδειξη της γυμνασμένης του σωματικής διάπλασης.

Σε μια νέα φωτογραφία που μοιράστηκε ο πρωταθλητής του UFC Ισραήλ Αντεσάνια, ο 39χρονος έβαλε σε κοινή θέα τους κοιλιακούς και τους μυς των χεριών του μετά από μια έντονη προπόνηση. 

Στη φωτογραφία, ο Μάρκ Ζούκερμπεργκ στέκεται ανάμεσα στον Αντεσάνια και τον συναθλητή του μαχητή του UFC Αλεξάντερ Βολκανόφσκι. Και οι τρεις άνδρες αναδεικνύουν τα σώματά τους μετά την προπόνηση. 

Με πληροφορίες από ΕΤonline
 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ THE LATE SHOW

Διεθνή / Τραμπ για το τέλος του «The Late Show»: «Ο Κόλμπερτ τελείωσε επιτέλους, ήταν σαν νεκρός»

«Θα μπορούσες να πάρεις οποιονδήποτε από το δρόμο και θα ήταν καλύτερος από αυτόν τον τελείως ηλίθιο» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Μουσείο για την ιστορία των γυναικών κόλλησε επειδή η δεξιά θέλει να αποκλείσει τις τρανς γυναίκες

Διεθνή / Ελληνοαμερικανίδα βουλευτής στο επίκεντρο της μάχης για μουσείο γυναικών χωρίς τρανς γυναίκες στις ΗΠΑ

Η Βουλή των Αντιπροσώπων απέρριψε νομοσχέδιο για το Smithsonian American Women’s History Museum, μετά την προσθήκη διατάξεων που αποκλείουν τις τρανς γυναίκες από την αφήγηση του μουσείου και δίνουν στον Ντόναλντ Τραμπ λόγο για την τελική του τοποθεσία.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ICE ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Γερουσία «παγώνει» την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τη χρηματοδότηση της ICE

Οι Ρεπουμπλικάνοι αρνούνται να εγκρίνουν τις απαιτήσεις του Τραμπ - «Οι άνθρωποι ανησυχούν για το πώς θα πληρώσουν το νοίκι, όχι πώς να μαζέψουν 1,8 δισ. για τον πρόεδρο και τους συμμάχους του»
THE LIFO TEAM