Τι συμβαίνει με την υγεία του Τομ Χανκς; Το χέρι του «έτρεμε ανεξέλεγκτα» σε πρεμιέρα

Τι συμβαίνει με την υγεία του Τομ Χανκς; Το χέρι του «έτρεμε ανεξέλεγκτα» σε πρεμιέρα Facebook Twitter
0

Ανησυχία έχει προκαλέσει η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Τομ Χανκς, που πυροδότησε διάφορα σενάρια για την υγεία του καθώς βίντεο δείχνει το χέρι του να τρέμει ανεξέλεγκτα. 

Το βίντεο, που τραβήχτηκε στις 4 Ιουνίου ωστόσο έγινε τώρα viral, δείχνει τον διάσημο ηθοποιό επί σκηνής, στην πρεμιέρα στην Αυστραλία, της νέας ταινίας «Elvis» του Μπαζ Λούρμαν, όπου υποδύεται τον μάνατζερ του «βασιλιά του ροκ εντ ρολ».

Στα πλάνα, τα χέρια του Τομ Χανκς δείχνουν να τρέμουν με τον ίδιο να δυσκολεύεται να κρατήσει σταθερά το μικρόφωνο - ενώ το πλήθος γελάει και ζητωκραυγάζει.

Ο 65χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός - ο οποίος δημοσιοποίησε ότι διαγνώστηκε με διαβήτη τύπου 2 το 2013 - μοιάζει να προσπαθεί να ελέγξει το τρέμουλο, βάζοντας και το αριστερό του χέρι κάτω από το δεξί, στο μικρόφωνο, ενώ σε αρκετά σημεία προσπάθησε το κρατήσει και με τα δύο χέρια.

Μέχρι στιγμής, ο ηθοποιός δεν έχει προβεί σε κανένα σχετικό σχόλιο ή κάποια εξήγηση, ωστόσο πολλοί φανς του έσπευσαν να τον υπερασπιστούν στα social media, σημειώνοντας πως η φημολογία για την υγεία του είναι ανακριβής- και ακατάλληλη. 

«Παραμένει ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς, η υγεία είναι δική του υπόθεση», σχολίασε κάποιος χρήστης, ενώ άλλος απέδωσε το τρέμουλο απλώς «σε αδρεναλίνη και νεύρα».

Βέβαια, πολλοί δεν έχασαν την ευκαιρία να διαδώσουν και σε αυτή την περίπτωση ψευδείς θεωρίες συνωμοσίας, γράφοντας πως το τρέμουλο οφείλεται στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ενώ άλλοι παρουσίασαν μια πιο λογική εξήγηση, πως ενδεχομένως έτρεμε λόγω υπογλυκαιμίας. 

«Είναι διαβητικός. Το ίδιο συμβαίνει και στη μητέρα μου όταν έχει υπογλυκαιμία», σχολίασε χαρακτηριστικά. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Νέα Ζηλανδία εγκρίνει τη χρήση παραισθησιογόνων μανιταριών για θεραπευτικούς σκοπούς

Διεθνή / Η Νέα Ζηλανδία εγκρίνει την ιατρική χρήση παραισθησιογόνων μανιταριών

«Η ψιλοκυβίνη παραμένει ένα μη εγκεκριμένο φάρμακο, αλλά επιτρέπεται πλέον να τη συνταγογραφήσει ένας πολύ έμπειρος ψυχίατρος σε ασθενείς με κατάθλιψη» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας της Νέας Ζηλανδίας
LIFO NEWSROOM
Διάγγελμα Χαμενεΐ: Το Ισραήλ έκανε ένα τεράστιο λάθος και θα τιμωρηθεί γι' αυτό

Διεθνή / Διάγγελμα Χαμενεΐ: Το Ισραήλ έκανε ένα τεράστιο λάθος και θα τιμωρηθεί γι' αυτό

Ο Χαμενεΐ προειδοποίησε ότι «οποιαδήποτε στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ αναμφίβολα θα προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά», επικρίνοντας τις «απειλητικές και γελοίες δηλώσεις» του Ντόναλντ Τραμπ
LIFO NEWSROOM
New York Times: Το Ιράν προετοιμάζεται για επιθέσεις σε αμερικανικές βάσεις

Διεθνή / New York Times: Το Ιράν προετοιμάζεται για επιθέσεις σε αμερικανικές βάσεις

Το Ιράν προετοιμάζει πυραύλους για επιθέσεις σε αμερικανικές βάσεις αν οι ΗΠΑ εμπλακούν στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν - Αυξάνονται οι φόβοι για περιφερειακή σύρραξη και αντίποινα από ιρανικές και φιλοϊρανικές δυνάμεις
LIFO NEWSROOM
Τι κάνει ο αρχηγός του στρατού του Πακιστάν στις ΗΠΑ - Το φλερτ με Κίνα και οι εντάσεις με Ινδία

Διεθνή / Τι κάνει ο ισχυρότερος στρατιωτικός του Πακιστάν στις ΗΠΑ - Το «φλερτ» με Κίνα και οι εντάσεις με Ινδία

Ο Αρχηγός Στρατού του Πακιστάν, Ασίμ Μουνίρ, επισκέπτεται την Ουάσινγκτον για να ενισχύσει τις στρατιωτικές και οικονομικές σχέσεις με τις ΗΠΑ, παρά τις αυξανόμενες στρατηγικές δεσμεύσεις με την Κίνα και τις εντάσεις με την Ινδία
LIFO NEWSROOM