Θρίλερ σε πτήση της Ryanair: «Λιποθύμησαν 4 επιβάτες, είχαμε πανικοβληθεί»

Θρίλερ σε πτήση της Ryanair: «Λιποθύμησαν 4 επιβάτες, είχαμε πανικοβληθεί» Facebook Twitter
Επιβάτης της Ryanair καταγγέλλει ότι έζησε μια «πτήση κόλαση» (Φωτογραφία αρχείου EPA)
0

Επιβάτης καταγγέλλει ότι βίωσε μια «πτήση κόλαση», κατά τη διάρκεια της οποίας ο ίδιος και άλλοι τρεις επιβάτες λιποθύμησαν.

Ο Σον Πίνκερτον ήταν ένας από τους επιβάτες πτήσης της Ryanair από τη Βουδαπέστη προς το Εδιμβούργο, στις 31 Ιανουαρίου. Ο 27χρονος δήλωσε ότι άνθρωποι άρχισαν να λιποθυμούν περίπου μία ώρα μετά την απογείωση.

Πρώτα λιποθύμησε μια 17χρονη, στην οποία χρειάστηκε να γίνει καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Πίνκερτον στην Scottish Sun. Στη συνέχεια κατέρρευσε ένας ακόμη επιβάτης, ακολούθησε η λιποθυμία του 27χρονου και έπειτα έχασε τις αισθήσεις του ένας ακόμη άνθρωπος.

«Όλοι είχαν πανικοβληθεί και δεν ξέραμε πραγματικά τι συνέβη. Σε κάνει να μην θες να ταξιδέψεις με αεροπλάνο ξανά. Ήταν μια πτήση κόλαση», δήλωσε ο 27χρονος. Σύμφωνα με τον Πίνκερτον, το πλήρωμα καμπίνας έβγαλε «τεράστιες» φιάλες οξυγόνου και ήταν στον διάδρομο, κάνοντας καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση σε εκείνους που το χρειάζονταν.

«Υπήρχε πρόβλημα με το αεροσκάφος»

«Λιποθύμησα και χρειάστηκα μάσκα οξυγόνου. Έπειτα, έπαθα σοκ και άρχισαν να τρέμω», περιέγραψε ο Πίνκερτον, που απαιτεί να αποζημιωθεί έπειτα από την τραυματική εμπειρία του, ενώ υποστηρίζει ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το αεροσκάφος.

«Κάτι σοβαρό πήγαινε στραβά με αυτή την πτήση. Ο κόσμος ανησυχούσε ότι δεν υπήρχε αρκετό οξυγόνο. Δεν ξέρω γιατί δεν άλλαξε διαδρομή για να προσγειωθεί νωρίτερα», δήλωσε. Ο 27χρονος επρόκειτο να ταξιδέψει σε Μαδρίτη και Πολωνία τους επόμενους μήνες. Όμως τώρα λέει: «Δεν θέλω να ξαναμπώ σε αεροπλάνο. Ήταν κάτι που έμοιαζε βγαλμένο από ταινία».

Τι απαντά η εταιρεία

Το αεροδρόμιο του Εδιμβούργου επιβεβαίωσε στον Independent πως πλήρωμα αεροσκάφους έκανε αίτημα για πρώτες βοήθειες και ότι ιατρική ομάδα ήταν διαθέσιμη όταν προσγειώθηκε το αεροσκάφος.

«Το πλήρωμα αυτής της πτήσης από τη Βουδαπέστη στο Εδιμβούργο ζήτησε εκ των προτέρων ιατρική βοήθεια στην προσγείωση, γιατί δύο πελάτες ασθένησαν», δήλωσε εκπρόσωπος της Ryanair στον Independent. «Το αεροπλάνο προσγειώθηκε κανονικά και γιατροί υποδέχθηκαν αυτούς τους πελάτες για περαιτέρω φροντίδα», συμπλήρωσε, ενώ τόνισε ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με το αεροσκάφος.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Ο Τραμπ ανακοίνωσε αποκλεισμό στα Στενά του Ορμούζ μετά το ναυάγιο συνομιλιών με το Ιράν

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε ότι το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ θα ξεκινήσει άμεσα διαδικασία αποκλεισμού κάθε πλοίου που επιχειρεί να εισέλθει ή να εξέλθει από τα Στενά του Ορμούζ
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΧΑΡΗ

Διεθνή / Τραμπ: «Θα δώσω χάρη σε όλους» – Σενάρια για μαζικές απονομές στο τέλος της θητείας

O Τραμπ έχει ήδη δώσει χάρη ή ελαφρύνσεις ποινών σε περίπου 1.500 συμμετέχοντες στην εισβολή στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021, ακόμη και σε άτομα που κατηγορήθηκαν για επιθέσεις κατά αστυνομικών
THE LIFO TEAM
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Πώς ζει χωρίς μισθό – Από πού προέρχεται η εκατομμυρίων περιουσία του

Ως επικεφαλής της βρετανικής μοναρχίας συγκαταλέγεται στους πλουσιότερους ανθρώπους της Βρετανίας, με την περιουσία του να εκτιμάται περίπου στα 860 εκατομμύρια δολάρια
THE LIFO TEAM
ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΡΜΠΑΝ ΜΑΓΙΑΡ

Διεθνή / Κρίσιμες εκλογές στην Ουγγαρία: Όρμπαν vs Μαγιάρ - Τέλος εποχής ή 5η θητεία για τον σύμμαχο του Τραμπ;

Οι Ούγγροι άρχισαν σήμερα να ψηφίζουν στις βουλευτικές εκλογές οι οποίες μπορεί να τερματίσουν την επί 16 χρόνια διακυβέρνηση της Ουγγαρίας από τον Βίκτορ Όρμπαν ή να τον διατηρήσουν για μια πέμπτη θητεία στην εξουσία
THE LIFO TEAM