Μπρους Ντίκινσον: Θετικός στον κορωνοϊό ο frontman των Iron Maiden

Θετικός στον κορωνοϊό, ο frontman των Iron Maiden- Το μήνυμα του Μπρους Ντίκινσον για τη νόσο Facebook Twitter
EPA
0

Ο frontman των Iron Maiden, Μπρους Ντίκινσον, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, λίγες ημέρες μετά από τη διάγνωση θετικού κρούσματος στην οικογένειά του.

Ο Ντίκινσον αναγκάστηκε τελικά να ακυρώσει την περιοδεία του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο θρύλος της heavy metal είχε κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου κατά του κορωνοϊού, αφού φοβόταν πως θα αντιμετώπιζε «σοβαρό πρόβλημα» αν δεν είχε εμβολιαστεί.

Είπε στο περιοδικό Rolling Stone ότι έκανε τεστ για COVID-19 νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όταν εμφανίστηκαν τα συμπτώματα και βρέθηκε θετικός. «Φτερνιζόμουν λίγο. Για μερικές μέρες, ένιωθα λίγο αδύναμος, σαν να είχα γρίπη, και αυτό ήταν όλο».

«Και είμαι 63 ετών. Δεν έχω σχεδόν καμία αμφιβολία ότι αν δεν έκανα το εμβόλιο, θα μπορούσα να έχω σοβαρό πρόβλημα » πρόσθεσε.

«Προσωπικά, πιστεύω ότι οι άνθρωποι είναι πολύ κακώς ενημερωμένοιμ εάν δεν πάνε και δεν κάνουν δύο δόσεις εμβολίου όσο το δυνατόν γρηγορότερα, όχι για να παρακολουθούν συναυλίες, αλλά για την υγεία τους» υπογράμμισε.

«Ακόμη και αν κάνετε δύο δόσεις εμβολίου, μπορεί να κολλήσετε κορωνοϊό και επομένως να μεταδώσετε τη νόσο σε άλλα άτομα, που μπορεί να μην έχουν εμβολιαστεί και κινδυνεύυον να αρρωστήσουν σοβαρά και να πεθάνουν» τόνισε ο τραγουδιστής των Iron Maiden.

«Ο καρκίνος σκοτώνει πολλούς ανθρώπους. Τα καρδιακά επεισόδια σκοτώνουν πολλούς ανθρώπους. Η παχυσαρκία σκοτώνει πολλούς ανθρώπους. Η ελονοσία σκοτώνει πολλούς ανθρώπους κάθε χρόνο. Έτσι, κάποια στιγμή, πρέπει απλώς να πούμε: «Μάλλον θα πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Και αν πρόκειται να ζήσουμε με αυτό, τότε εμβολιαστείτε» ανέφερε ο Μπρους Ντίκινσον.

Με πληροφορίες του Rolling Stone/ΑΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ