Θετική στον κορωνοϊό και η Καμίλα

Η Καμίλα με μαλλιά από τον αέρα Facebook Twitter
Matt Dunham - WPA Pool/Getty Images
0

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώστηκε η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, λίγες ημέρες αφότου ανακοινώθηκε ότι ο πρίγκιπας Κάρολος νοσεί για δεύτερη φορά.

Η Δούκισσα της Κορνουάλης έχει Covid-19, επιβεβαίωσε ο Clarence House. Η Καμίλα η οποία έχει τριπλό εμβολιαστεί, βρίσκεται σε απομόνωση αφού βρέθηκε θετική στον ιό.

Εκπρόσωπος του Clarence House δήλωσε: «Η Βασιλική Υψηλότητα η Δούκισσα της Κορνουάλης βρέθηκε θετική στον Covid-19 και βρίσκεται σε απομόνωση. «Συνεχίζουμε να ακολουθούμε τις κυβερνητικές οδηγίες».

Το θετικό τεστ της Καμίλα έρχεται τέσσερις ημέρες αφότου ο πρίγκιπας της Ουαλίας διαγνώστηκε με κορωνοϊό για δεύτερη φορά.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρχεία Έπσταϊν:

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Η Μάξγουελ ζητά ξανά χάρη από τον Τραμπ με αντάλλαγμα «μαρτυρία υπέρ της αθωότητάς του»

«Η κα Μάξγουελ είναι έτοιμη να μιλήσει πλήρως και ειλικρινά εφόσον της δοθεί επιείκεια από τον πρόεδρο Τραμπ», δήλωσε ένας εκ των δικηγόρων της Μάξγουελ
THE LIFO TEAM