Θεσσαλονίκη: 7χρονο παιδί μεταφέρθηκε με σπασμούς & πυρετό στο νοσοκομείο και πέθανε

Θεσσαλονίκη: Νεκρό 7χρονο παιδί- Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμούς και πυρετό Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Ένα επτάχρονο παιδί άφησε την τελευταία του πνοή στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου μεταφέρθηκε την Τρίτη, παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί για να το κρατήσουν στη ζωή. 

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμούς και υψηλό πυρετό, σύμφωνα με πληροφορίες του Open. Οι γιατροί επί δύο ώρες έδωσαν μάχη για να κρατήσουν τον επτάχρονο στη ζωή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν και το παιδί κατέληξε.

Όλα συνέβησαν στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου, καθώς το παιδί δεν πρόλαβε καν να νοσηλευτεί. Πλέον, θα διενεργηθεί νεκροψία- νεκροτομή, προκειμένου να δοθεί μια απάντηση για τα αίτια θανάτου. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παράνομο εμπόριο καυσίμων στο Μεξικό: Πώς τα καρτέλ κυριαρχούν με βία και διαφθορά

Διεθνή / Το παράνομο εμπόριο καυσίμων στο Μεξικό: Πώς τα καρτέλ κυριαρχούν με βία και διαφθορά

Το λαθρεμπόριο καυσίμων στο Μεξικό εξελίσσεται σε διεθνές φαινόμενο. Πλοία, πλαστά έγγραφα, και κυβερνητική διαφθορά στηρίζουν ένα δίκτυο που χρηματοδοτεί τα καρτέλ και απειλεί τη σταθερότητα της χώρας.
LIFO NEWSROOM