Τέσσερις νέοι μαζικοί τάφοι στο Μεξικό

Τέσσερις νέοι μαζικοί τάφοι στο Μεξικό Facebook Twitter
0

Τέσσερις νέοι μαζικοί τάφοι ανακαλύφθηκαν στο Μεξικό μετά από υπόδειξη 4 νέων συλληφθέντων για την υπόθεση. Υπενθυμίζεται ότι εδώ και 15 ημέρες εξαφανίστηκαν 43 φοιτητές μετά από επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια διαδήλωσης ενάντια στην κυβερνητική πολιτική.

Μέχρι στιγμής 34 άτομα έχουν συλληφθεί σε σχέση με την υπόθεση αυτή που προκαλεί αγανάκτηση στο Μεξικό.

Στο τέλος της περασμένης εβδομάδας και άλλοι τάφοι είχαν ανακαλυφθεί με 28 σορούς, η αναγνώριση των οποίων δεν έχει γίνει ακόμη.

Αυτόπτες μάρτυρες είχαν αναφέρει ότι η αστυνομία είχε μετά τη διαδήλωση φορτώσει σε αυτοκίνητα τους φοιτητές με τη βοήθεια μελών συμμοριών ναρκεμπόρων και τους οδήγησε σε άγνωστη κατεύθυνση.

Ο αρμόδιος υπουργός δήλωσε ότι διεξάγεται έρευνα για την εμπλοκή προσώπων, μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος, η σύζυγός του και ο διευθυντής της δημοτικής υπηρεσίας ασφαλείας που αναζητούνται.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόμαν Πολάνσκι: Ταινία για το σκάνδαλο βιασμού θα αφηγείται την ιστορία από τη σκοπιά 13χρονου θύματος

Διεθνή / Ρόμαν Πολάνσκι: Ταινία για το σκάνδαλο βιασμού θα αφηγείται την ιστορία από την σκοπιά ανήλικου τότε θύματος

Η ταινία «The Girl», βασισμένη στα απομνημονεύματα της Σαμάνθα Γκάιμερ, θα επανεξετάσει «ένα από τα πιο διαβόητα σκάνδαλα του Χόλιγουντ μέσα από τα μάτια του προσώπου που παρερμηνεύτηκε περισσότερο»
THE LIFO TEAM
Η Γαλλία εγκρίνει τον προϋπολογισμό μετά από μήνες διαμάχης και προτάσεων μομφής

Διεθνή / Η Γαλλία ενέκρινε τον κρατικό προϋπολογισμό μετά από μήνες διαμάχης και προτάσεων μομφής

Ο Γάλλος πρωθυπουργός Λεκορνί κατάφερε να περάσει τον προϋπολογισμό μόνο επειδή το Σοσιαλιστικό Κόμμα συμφώνησε να μην καταψηφίσει την κυβέρνηση, με αντάλλαγμα ορισμένες παραχωρήσεις
THE LIFO TEAM
Η Ινδία σύναψε εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ και σταματά να αγοράζει ρωσικό πετρέλαιο

Διεθνή / Η Ινδία σύναψε εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ και σταματά να αγοράζει ρωσικό πετρέλαιο

«Συμφώνησε να σταματήσει να αγοράζει ρωσικό πετρέλαιο και να αγοράζει πολύ περισσότερο πετρέλαιο από τις Ηνωμένες Πολιτείες και, ενδεχομένως, από τη Βενεζουέλα», ανέφερε ο Τραμπ σχετικά με τη συζήτησή του με τον Ναρέντρα Μόντι
THE LIFO TEAM