Telegraph: Εργατικοί και Σκωτσέζικο Εθνικό Κόμμα ετοιμάζουν πρόταση δυσπιστίας κατά του Τζόνσον

Telegraph: Εργατικοί και Σκωτσέζικο Εθνικό Κόμμα ετοιμάζουν πρόταση δυσπιστίας κατά του Τζόνσον Facebook Twitter
1

Δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης στη Βρετανία, το Σκωτσέζικο Εθνικό Κόμμα (SNP) και το Εργατικό Κόμμα, συζητούν το ενδεχόμενο να καταθέσουν στη Βουλή των Κοινοτήτων πρόταση δυσπιστίας εναντίον του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, γράφει η εφημερίδα The Telegraph.

Η κίνηση ενδέχεται να γίνει εντός της επόμενης εβδομάδας, κατά το ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Επικαλούμενη υψηλά ιστάμενες πηγές προσκείμενες στον κομματικό μηχανισμό του SNP, η Τέλεγκραφ εξήγησε ότι οι Σκωτσέζοι κοινοβουλευτικοί είναι διατεθειμένοι να ταχθούν υπέρ της ανάληψης της πρωθυπουργίας από τον ηγέτη των Εργατικών, τον Τζέρεμι Κόρμπιν.

Θεωρούνν ότι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να αποφευχθεί το σενάριο της αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς συμφωνία, το λεγόμενο no-deal Brexit.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ

Διεθνή / Υπάρχουν απόγονοι του Τζέφρι Έπσταϊν; - «Πέθανε αλλά το γενετικό του υλικό μπορεί να επέζησε»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των New York Times, ο Τζέφρι Έπσταϊν είχε καταθέσει το σπέρμα του σε τράπεζα σπέρματος αρκετά χρόνια πριν τον θάνατό του - Ποιοι ήταν οι όροι του συμβολαίου που είχε υπογράψει
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να επιβάλει πρόσθετους δασμούς στην ΕΕ και σε άλλες 54 οικονομίες

Η εξέλιξη σημειώνεται λίγες μόλις εβδομάδες μετά τη συμφωνία μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ουάσιγκτον για τη διατήρηση των δασμών στο 15% για την πλειονότητα των ευρωπαϊκών εξαγωγών προς τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΖΑΡΕΝΤ ΚΟΥΣΝΕΡ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Αλβανία: Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις για το τουριστικό θέρετρο του Τζάρεντ Κούσνερ - Τι δηλώνει ο Ράμα

Οι αλβανικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για το σχέδιο κατασκευής του πολυτελούς θερέτρου του γαμπρού του Ντόναλντ Τραμπ, στο ακατοίκητο νησί Sazan και σε προστατευόμενη παράκτια περιοχή, εν μέσω διαμαρτυριών των πολιτών
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Μόνον οι ξανθές συνδέονται - χάριν αστεϊσμού βέβαια - με έλλειψη ευφυίας ;Με τους άντρες - και μάλιστα κάθε άλλο στην ηλικία της αθωότητας -, νομίζω ισχύει επίσης, πολύ περισσότερο αν είναι και βαμμένοι ξανθοί που νεάζουν...Ελπίζω να μην με εγκαλέσει κανείς για έλλειψη σοβαρών πολιτικών επιχειρημάτων και καταφυγή στην εικόνα.Αυτοί ξεκίνησαν - δείτε δήλωση Τραμπ για Γκρέτα -, παίζω στο πεδίο τους.