Τέιλορ Σουίφτ: Ρεκόρ θεατών σε συναυλίες μέσα σε τρεις ημέρες στο Παρίσι

Τέιλορ Σουίφτ: Ρεκόρ θεατών σε συναυλίες μέσα σε τρεις ημέρες στο Παρίσι Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ - ΜΠΕ
0

Τουλάχιστον 180.000 θεατές έδωσαν το παρόν στις τέσσερις συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ στο Παρίσι.

Ο συναυλιακός χώρος «Paris La Défense Arena» σε ανακοίνωσή του ανέφερε πως από την Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή, για πρώτη φορά στην ιστορία του χώρου, παρευρέθηκαν 180.000 θεατές για τις συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ. Συγκεκριμένα, η κορυφαία Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα, ξεκίνησε την ευρωπαϊκή περιοδεία της από το Παρίσι.

Ωστόσο παρότι αρχικά ο αριθμός των θεατών είχε οριστεί στους 42.000, στη συνέχεια αυξήθηκε σε 45.000 ανά συναυλία, κάτι που σύμφωνα με το «Paris La Défense Arena» συνέβη πρώτη φορά. Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στους θεατές, το 30% ήταν υπήκοοι ξένων χωρών, εκ των οποίων το 20% ήταν Αμερικανοί.

Το σόου στο «Paris La Défense Arena» σηματοδότησε την επιστροφή της στις ζωντανές εμφανίσεις, μετά την τελευταία της συναυλία στις 9 Μαρτίου στη Σιγκαπούρη. Ήταν η πρώτη της φορά στη σκηνή μετά την κυκλοφορία του «Poets» στις 19 Απριλίου, ενώ ενθουσίασε το πιστό κοινό της, με νέα τραγούδια από το καινούριο της άλμπουμ με τίτλο «The Tortured Poets Department».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: Η αποξένωση από τη βασιλική οικογένεια και ο μονόλογος της συμφιλίωσης

Ο πρίγκιπας Χάρι, σε νέα συνέντευξή του, εκφράζει την επιθυμία του για συμφιλίωση με τη βασιλική οικογένεια, ωστόσο οι δηλώσεις του περιέχουν θυμό, αιχμές και επιθέσεις κατά του πατέρα του, του θεσμικού κατεστημένου και του δικαστικού σώματος
LIFO NEWSROOM
ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΡΑΜΠ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Διεθνή / Νέο διάταγμα Τραμπ απειλεί την οικονομική ανεξαρτησία των γυναικών στις ΗΠΑ

Το νέο εκτελεστικό διάταγμα Τραμπ, με επίφαση την αξιοκρατία και την «ουδετερότητα», αμφισβητεί κρίσιμες προστασίες κατά των έμφυλων και φυλετικών διακρίσεων
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Διεθνή / Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Την Παρασκευή, χιλιάδες Τουρκοκύπριοι κατέκλυσαν τους δρόμους της Λευκωσίας διαδηλώνοντας ενάντια στο νομοθέτημα που επιτρέπει τη χρήση μαντίλας στα σχολεία, φωνάζοντας συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τον τόπο μας»
LIFO NEWSROOM