H Τέιλορ Σουίφτ και ο φόβος του slut shaming

Τέιλορ Σουίφτ: Γιατί άλλαξε στίχους από τραγούδι της Facebook Twitter
0

Τους στίχους ενός τραγουδιού της αποφάσισε να αλλάξει η Τέιλορ Σουίφτ με την ευκαιρία της επανηχογράφησης της μουσικής της.

Η ποπ σταρ στην αρχική εκδοχή του τραγουδιού «Better Than Revenge» (=καλύτερο από εκδίκηση), που βγήκε το 2010, τραγουδάει: «Είναι γνωστή για αυτά που κάνει στο στρώμα».

Ωστόσο, στη νέα έκδοση του τραγουδιού ο στίχος αυτός άλλαξε σε «ήταν σκόρος στη φλόγα, εκείνη κρατούσε τα σπίρτα». 

Η Σουιφτ είναι γνωστή για την υπεράσπιση των γυναικείων δικαιωμάτων και οι θαυμαστές της αναρωτιόνταν εδώ και καιρό αν θα άλλαζε τον εν λόγω στίχο καθώς πολλοί θεωρούσαν ότι έκανε «slut shaming». Έτσι λοιπόν, ο στίχος αυτός πλέον άλλαξε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η ποπ σταρ αλλάζει του στίχους ενός τραγουδιού της. Στο παρελθόν είχε αλλάξει τους στίχους του «Picture to Burn» από το πρώτο άλμπουμ της το 2006.

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καμία έκπτωση στην εδαφική κυριαρχία της Ουκρανίας, δηλώνουν οι Ευρωπαίοι μετά τη συνάντηση Τραμπ - Πούτιν

Διεθνή / Καμία έκπτωση στην εδαφική κυριαρχία της Ουκρανίας, δηλώνουν οι Ευρωπαίοι μετά τη συνάντηση Τραμπ - Πούτιν

Τι επισημαίνεται στη δήλωση που συνυπογράφουν Εμανουέλ Μακρόν, Τζόρτζια Μελόνι, Φρίντριχ Μερτς, Κιρ Στάρμερ, Αλεξάντερ Στουμπ, Ντόναλντ Τουσκ, Αντόνιο Κόστα και Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
LIFO NEWSROOM
Βαρύτατες κατηγορίες εναντίον της Πρισίλα Πρίσλεϊ: Απάτη και εργαλειοποίηση τραγωδίας

Διεθνή / Βαρύτατες κατηγορίες εναντίον της Πρισίλα Πρίσλεϊ: Απάτη και εργαλειοποίηση τραγωδίας

Πρώην συνεργάτες κατηγορούν την Πρισίλα Πρίσλεϊ για απάτη και εκμετάλλευση, με φερόμενες προσβολές της φήμης τους και σκηνές οικογενούς κρίσης μετά τον θάνατο της Λίζα Μαρί.
ΦΩΤ.: GETTY
Ισραηλινή μονάδα επιχειρεί να δυσφημίσει δημοσιογράφους της Γάζας ως μαχητές της Χαμάς

Διεθνή / Ισραηλινή μονάδα επιχειρεί να δυσφημίσει δημοσιογράφους της Γάζας ως μαχητές της Χαμάς

Η αποκαλυπτική έρευνα του +972 Magazine αποκαλύπτει τη «μονάδα νομιμοποίησης» του ισραηλινού στρατού, που σπιλώνει τη φήμη δημοσιογράφων της Γάζας για να δικαιολογήσει τις δολοφονίες τους
LIFO NEWSROOM