Ταύρος προκάλεσε χάος στη Λίμα- Ζημιές σε καταστήματα, ένας τραυματίας

Ταύρος προκάλεσε χάος στη Λίμα- Ζημιές σε καταστήματα, ένα τραυματίας Facebook Twitter
0

Ένας ταύρος προκάλεσε χάος στη Λίμα, όταν το έσκασε από το φορτηγό που τον μετέφερε σε σφαγείο. 

Το ζώο άρχισε να τρέχει σε αμόκ και προκάλεσε ζημιές σε καταστήματα, ενώ ένα άτομο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. 

Ο ταύρος έτρεχε ελεύθερος για περίπου 40 λεπτά στην πρωτεύουσα του Περού, προτού καταφέρουν να τον πιάσουν. 

«Μπήκε σε μαγαζιά, τα έσπασε όλα», δήλωσε ο Όσκαρ Πορτάλες, κάτοικος της περιοχής. «Επιτέθηκε σε μια γυναίκα που πωλούσε τρόφιμα. Ο σύζυγός της προσπάθησε να την προστατεύσει και έπιασε το ζώο από τα κέρατα, αλλά επιτέθηκε και στον ίδιο», συμπλήρωσε, σύμφωνα με το BBC. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

EUROSTAR ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΧΑΟΣ

Διεθνή / «Μιλάμε για χάος»: Επιβάτες περιγράφουν τι συνέβη μετά τη διακοπή των δρομολογίων της Eurostar μέσω Μάγχης

Μεγάλη αναστάτωση σε κεντρικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς στο Λονδίνο, στο Παρίσι και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, δύο μέρες πριν από την Πρωτοχρονιά
THE LIFO TEAM