Ταχυδρόμος επέστρεψε γράμμα 8χρονης για την Γιορτή του Πατέρα με διεύθυνση τον Παράδεισο

Ταχυδρόμος επέστρεψε γράμμα 8χρονης για την Γιορτή του Πατέρα με διεύθυνση τον Παράδεισο Facebook Twitter
Facebook
0

Συγκλονισμένη  η μητέρα μιας 8χρονης είδε έναν ταχυδρόμο να της επιστρέφει το γράμμα, που είχε γράψει η κόρη της στον μπαμπά της, με διεύθυνση αποστολής τον παράδεισο.

Η μικρή είχε γράψει ένα γράμμα αγάπης στον μπαμπά της, που έχει πεθάνει, για την Γιορτή του Πατέρα. Το γράμμα αυτό το επέστρεψε στη μητέρα της μικρής ένας ταχυδρόμος που το εντόπισε τυχαία μέσα σε ένα ταχυδρομικό κουτί γιατί όπως είπε, φοβήθηκε ότι θα το πετάξουν.

Ο ταχυδρόμος, ο οποίος έχασε πρόσφατα τον πατέρα του, κατάφερε να εντοπίσει τη Sarah Tully μετά από έκκληση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ταχυδρόμος, ο οποίος ονομάζεται Simon αλλά αρνήθηκε να δώσει το επώνυμό του, είπε ότι βρήκε το γράμμα μέσα σε ένα ταχυδρομικό κουτί στο Braunstone ενώ εργαζόταν υπερωρίες σε μια διαδρομή που συνήθως δεν καλύπτει.

Το διάβασε και ξαφνιάστηκε καθώς και ο ίδιος έχασε τον πατέρα του πέρυσι.

«Προφανώς χωρίς σφραγίδα ή πραγματική διεύθυνση, αν έμπαινε με τα υπόλοιπα πράγματα που ;ήταν να παραδοθούν, θα κατέληγε να πεταχτεί κάποια στιγμή» είπε.

«Μίλησα με τον διευθυντή μου και ρώτησα αν θα μπορούσα να επιχειρήσω να έρθω σε επαφή με την οικογένεια για να μάθω περισσότερα για αυτό και να τους το επιστρέψω» είπε. Στη συνέχεια ανάρτησε μία φωτογραφία από το γράμμα στα social media.

Η ανάρτηση προσέλκυσε χιλιάδες σχόλια και μέσα σε 15 λεπτά είχε έρθει σε επαφή με την μητέρα του κοριτσιού. Κανόνισαν να βρεθούν από κοντά για να της παραδώσει το γράμμα.

Συναντήθηκαν την Τρίτη το βράδυ και ο Simon έδωσε στο υπέροχο κοριτσάκι το ξεχωριστό ενθύμιο.

Η κ. Tully είπε ότι «απλώς συγκλονίστηκε» από την αντίδραση στα social media.«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα συμβεί αυτό. Είμαι σοκαρισμένη», είπε.

Όπως είπε η κόρη της έχασε τον πατέρα της Τόνι όταν ήταν μόλις τεσσάρων μηνών. Πάλεψε χωρίς αυτόν και του έστελνε γράμματα, λέγοντάς του ότι τον αγαπά και της λείπει. Αυτό τη βοήθησε να αντιμετωπίσει τον χαμό του.

Η μητέρα του κοριτσιού είπε ότι θα φυλάξει το γράμμα μαζί με εκτυπώσεις από τα σχόλια στα social media, σε ένα ειδικό κουτί για να τα έχει η κόρη της.

Με πληροφορίες του BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανία: Δύο άντρες σχεδίαζαν επιθέσεις σε στρατιωτικές βάσεις για λογαριασμό της Ρωσίας

Διεθνή / Γερμανία: Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι σαν πράκτορες της Ρωσίας - Σχεδίαζαν επιθέσεις σε στρατιωτικές βάσεις

Οι εισαγγελείς κατηγορούν τους υπόπτους ότι συνεργάζονται με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες σε απόπειρα να υπονομεύσουν την υποστήριξη προς την Ουκρανία
NEWSROOM
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αισθάνεται έντονα πιεσμένος με τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Κάρολου

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αισθάνεται έντονα πιεσμένος με τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Κάρολου

Επιστρέφει στα βασιλικά καθήκοντα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για πρώτη φορά μετά την διάγνωση με καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον - Ένας Βρετανός ιστορικός και μια βασιλική βιογράφος περιγράφουν την δύσκολη θέση του διαδόχου του θρόνου αυτή την περίοδο
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ