Ο θάνατος του Μάικλ Τζάκσον (εκτός απ'το γεγονός ότι μονοπωλεί την ειδησεογραφία από τη στιγμή που μαθεύτηκε) αποκλείει την πιθανότητα να μηνυθούν όσοι αποκαλύπτουν στοιχεία για τη ζωή του. Οι συνεργάτες του και οι κοντινοί του άνθρωποι, λοιπόν, προφανώς θεωρούν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα ξεράσουν όλα στα ταμπλόιντ.

Η Ντέμπι Ρόου, πρώην γυναίκα του και μητέρα των δύο μεγαλύτερων παιδιών του, λέει τώρα (σε άλλο ένα βρετανικό ταμπλόιντ, το «News of the World») ότι τα παιδιά δεν είναι του Τζάκσον, καθώς έμεινε έγκυος με τεχνητή γονιμοποίηση από σπέρμα ανώνυμου δότη.

Πριν λίγες μέρες η Ρόου άφηνε να εννοηθεί ότι θα διεκδικούσε την κηδεμονία των δυο παιδιών, αλλά λέει στη συνέντευξή της ότι είναι σίγουρη πως δεν θα τα ξαναδεί. Τα τρία παιδιά του Μάικλ Τζάκσον μένουν με τη γιαγιά τους, τη μητέρα του, από την ημέρα του θανάτου του.

Η Ρόου λέει ότι στα τρία χρόνια που ήταν παντρεμένη με τον Τζάκσον δεν έκαναν ποτέ σεξ, και ότι πληρώθηκε για να κάνει τα παιδιά. Επίσης ισχυρίζεται ότι ούτε το τρίτο παιδί είναι δικό του, καθώς και αυτό έγινε με τεχνητή γονιμοποίηση από ανώνυμο δότη σπέρματος και μια γυναίκα που πληρώθηκε για να το κυοφορήσει.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr