«Συνέχισε να χορεύεις»: Η Χίλαρι Κλίντον ανάρτησε φωτογραφία της από κλαμπ, για να στηρίξει την Σάνα Μάριν

Η Χίλαρι Κλίντον χορεύει Facebook Twitter
0

Στο πλευρό της Σάνα Μάριν τάχθηκε η Χίλαρι Κλίντον, δημοσιεύοντας στα social media μία φωτογραφία της από κλαμπ. 

Η φωτογραφία είναι από κλαμπ στην Καρταχένα, στο οποίο βρέθηκε η Χίλαρι Κλίντον όταν επισκέφθηκε την Κολομβία το 2012, ως υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Σε αυτή, χαμογελά και χορεύει μαζί με άλλους. 

«Συνέχισε να χορεύεις Σάνα Μάριν», έγραψε μεταξύ άλλων η Χίλαρι Κλίντον, εκφράζοντας την υποστήριξή της στη Φινλανδή πρωθυπουργό, η οποία δέχεται πυρά έπειτα από τη διαρροή βίντεο στα οποία διασκέδαζε με φίλους της. Η Μάριν ευχαρίστησε την Κλίντον, μέσω Twitter, για τη στήριξή της. 

Στην ανάρτησή της, η πρώην υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ, υπενθύμισε κάτι που είχε πει η Αν Ρίτσαρντς, η οποία είχε διατελέσει κυβερνήτης του Τέξας. 

«Όπως είπε η Αν Ρίτσαρντς “Η Τζίντζερ Ρότζερς έκανε οτιδήποτε έκανε ο Φρεντ Αστέρ. Απλά το έκανε ανάποδα και πάνω σε ψηλά τακούνια”. Εδώ είμαι στην Καρταχένα, όπου βρισκόμουν για συνάντηση ως υπουργός Εξωτερικών. Συνέχισε να χορεύεις Σάνα Μάριν», έγραψε η Κλίντον, η οποία διετέλεσε επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας από το 2009 έως το 2013, επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα. 

Με πληροφορίες από AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΡΥΚΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΙΡΑΝ ΗΠΑ

Διεθνή / «Η ζημιά έχει γίνει»: Η πετρελαϊκή κρίση έχει αλλάξει οριστικά τον κλάδο των ορυκτών καυσίμων

Η πετρελαϊκή κρίση μετά τον πόλεμο στο Ιράν επιταχύνει τη στροφή των χωρών από τα ορυκτά καύσιμα προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με τον επικεφαλής του ΔΟΕ, Φατίχ Μπιρόλ να εκτιμά ότι οι επιπτώσεις στην παγκόσμια αγορά πετρελαίου θα είναι βαθιές και μακροχρόνιες
THE LIFO TEAM