ΤΩΡΑ

Σύμβουλος Τραμπ: Ο κίνδυνος να πάμε σε πόλεμο με τη Β. Κορέα μεγαλώνει καθημερινά

Σύμβουλος Τραμπ: Ο κίνδυνος να πάμε σε πόλεμο με τη Β. Κορέα μεγαλώνει καθημερινά Facebook Twitter
EPA
0

Η πιθανότητα να υπάρξει άμεση πολεμική εμπλοκή των ΗΠΑ με τη Β. Κορέα μεγαλώνει μέρα με τη μέρα όπως αναφέρει, ο σύμβουλος του Τραμπ σε θέματα ασφάλειας HR MακΆστερ. 

Μιλώντας στο συνέδριο του Reagan National Defense Forum στο Simi Valley της Καλιφόρνια, είπε πως η Β. Κορέα είναι ένας άμεση απειλή για τις ΗΠΑ. «Νομίζω πως καθημερινά αυξάνεται αυτή η απειλή με την έννοια ότι είμαστε σε έναν αγώνα δρόμου με σκοπό να λύσουμε αυτό το πρόβλημα». 

Ο ΜακΆστερ θεωρεί πως η Κίνα πρέπει να επιβάλλει μεγαλύτερες οικονομικές κυρώσεις στη Β. Κορέα και επισήμανε πως όλοι επιθυμούν να λυθεί το θέμα χωρίς τη χρήση όπλων, όμως, ο Κιμ Γιονγκ Ουν ολοένα και περισσότερο πλησιάζει να γίνει αληθινά απειλητικός και την ίδια στιγμή ο χρόνος για ελιγμούς διπλωματικής φύσεως λιγοστεύει. 

«Δεν ζητάμε από την Κίνα να μας κάνει χάρη. Της ζητάμε απλώς να κοιτάξει το συμφέρον της όπως θα έπρεπε να κάνει και νομίζουμε πως είναι υπέρ της να κάνει κάποια κίνηση προς τη Β. Κορέα. Πρέπει να κόψει τις εξαγωγές προς τη συγκεκριμένη χώρα. Πώς θα εκτοξεύσει τους πυραύλους του ο Ουν αν δεν έχει καύσιμα;». Σημείωσε, δε, πως αυτό το εμπάργκο είναι μια λύση που υποστηρίζει και ο Ντόναλντ Τραμπ. Τουλάχιστον επί του παρόντος. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρίστας πέθανε ξαφνικά ενώ ανέβαινε στην Αίτνα εν μέσω καύσωνα

Διεθνή / Τουρίστας πέθανε ξαφνικά ενώ ανέβαινε στην Αίτνα εν μέσω καύσωνα

«Οι τουρίστες που συμμετέχουν σε αυτές τις εκδρομές δεν πρέπει να υποτιμούν τους κινδύνους που σχετίζονται με τις υψηλές θερμοκρασίες, την έντονη υγρασία και την απότομη άνοδο του υψομέτρου»
LIFO NEWSROOM
Νόμιζαν ότι γνώριζαν τη συμπεριφορά των χάμστερ τους μέχρι που έβαλαν κάμερες παρακολούθησης

Διεθνή / Νόμιζαν ότι γνώριζαν τη συμπεριφορά των χάμστερ τους μέχρι που έβαλαν κάμερες παρακολούθησης

Οι δαπάνες της βιομηχανίας κατοικιδίων στις ΗΠΑ έχουν αυξηθεί κατά 50% τα τελευταία πέντε χρόνια και εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν τα 150 δισεκατομμύρια δολάρια το 2024
LIFO NEWSROOM
Τιμ Νταν: Ποιος είναι ο υπερσυντηρητικός δισεκατομμυριούχος πάστορας που θέλει να εκλέξει τον Τραμπ

Διεθνή / Τιμ Νταν: O υπερσυντηρητικός δισεκατομμυριούχος πάστορας που θέλει πρόεδρο τον Τραμπ

Αν και πιστεύει ότι το χρήμα δημιουργεί «ψευδαίσθηση ελέγχου» ο Νταν χρηματοδοτεί με εκατομμύρια την εκστρατεία του Τραμπ - Ποιος είναι ο μεγιστάνας των ορυκτών καυσίμων και το πιο ισχυρό πρόσωπο στο Τέξας
LIFO NEWSROOM
Ο βασιλιάς Κάρολος ανοίγει για πρώτη φορά στο κοινό την ιστορική αίθουσα που οδηγεί στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ

Διεθνή / Ο βασιλιάς Κάρολος ανοίγει για πρώτη φορά στο κοινό την ιστορική αίθουσα που οδηγεί στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ

Μετά από πέντε χρόνια ανακαινίσεων η ανατολική πτέρυγα των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ θα είναι ανοιχτή για τους επισκέπτες από την προσεχή εβδομάδα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ