Σύλληψη και τρίτου υπόπτου για την τρομοκρατική επίθεση στο μετρό του Λονδίνου

Σύλληψη και τρίτου υπόπτου για την τρομοκρατική επίθεση στο μετρό του Λονδίνου Facebook Twitter
0

Ένας τρίτος άνδρας συνελήφθη σε σχέση με τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε την Παρασκευή σε συρμό του μετρό στο Λονδίνο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 30 άνθρωποι, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.


Ο άνδρας, 25 ετών, συνελήφθη στην πόλη Νιούπορτ στην Ουαλία, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Μητροπολιτική Αστυνομία.Σύλληψη και τρίτου υπόπτου για την τρομοκρατική επίθεση στο μετρό του Λονδίνου.

Η βρετανική Αστυνομία συνεχίζει το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των προσώπων σε βάρος των οποίων υπάρχουν υποψίες ότι βρίσκονται πίσω από τη βομβιστική επίθεση στο μετρό του Λονδίνου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες οι βρετανικές αρχές είχαν προχωρήσει στη σύλληψη ενός 18χρονου στο Parsons Green του νοτιοδυτικού Λονδίνου.

Η σύλληψη έγινε στο Ντόβερ της νότιας Αγγλίας από την τοπική αστυνομική διεύθυνση της κομητείας του Κεντ υπό τις διατάξεις του αντιτρομοκρατικού νόμου και η αστυνομία κάνει λόγο για «σημαντική σύλληψη».

Σημειώνεται ότι από τη μερική έκρηξη αυτοσχέδιου ωρολογιακού εκρηκτικού μηχανισμού σε συρμό του μετρό του Λονδίνου τραυματίστηκαν 29 άνθρωποι.

Με πληροφορίες Reuters/AΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Διεθνή / Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει έτοιμος να «πάρει» τη Γροιλανδία με κάθε τρόπο, επαναφέροντας ένα σενάριο που φέρνει σε ανοιχτή σύγκρουση τις ΗΠΑ με τη Δανία και δοκιμάζει τα όρια της συνοχής του ΝΑΤΟ στην Αρκτική
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / «Αναπαραγωγική βία» στη Γάζα: Πτώση 41% στις γεννήσεις σε σχέση με το 2022, σύμφωνα με εκθέσεις

Οι συντάκτες υποστηρίζουν ότι η εικόνα που προκύπτει από τις γεννήσεις, τις αποβολές και την κατάρρευση της μαιευτικής φροντίδας καλύπτει τις προϋποθέσεις της Σύμβασης για τη Γενοκτονία
THE LIFO TEAM
Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM