Σύλληψη και τρίτου υπόπτου για την τρομοκρατική επίθεση στο μετρό του Λονδίνου

Σύλληψη και τρίτου υπόπτου για την τρομοκρατική επίθεση στο μετρό του Λονδίνου Facebook Twitter
0

Ένας τρίτος άνδρας συνελήφθη σε σχέση με τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε την Παρασκευή σε συρμό του μετρό στο Λονδίνο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 30 άνθρωποι, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.


Ο άνδρας, 25 ετών, συνελήφθη στην πόλη Νιούπορτ στην Ουαλία, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Μητροπολιτική Αστυνομία.Σύλληψη και τρίτου υπόπτου για την τρομοκρατική επίθεση στο μετρό του Λονδίνου.

Η βρετανική Αστυνομία συνεχίζει το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των προσώπων σε βάρος των οποίων υπάρχουν υποψίες ότι βρίσκονται πίσω από τη βομβιστική επίθεση στο μετρό του Λονδίνου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες οι βρετανικές αρχές είχαν προχωρήσει στη σύλληψη ενός 18χρονου στο Parsons Green του νοτιοδυτικού Λονδίνου.

Η σύλληψη έγινε στο Ντόβερ της νότιας Αγγλίας από την τοπική αστυνομική διεύθυνση της κομητείας του Κεντ υπό τις διατάξεις του αντιτρομοκρατικού νόμου και η αστυνομία κάνει λόγο για «σημαντική σύλληψη».

Σημειώνεται ότι από τη μερική έκρηξη αυτοσχέδιου ωρολογιακού εκρηκτικού μηχανισμού σε συρμό του μετρό του Λονδίνου τραυματίστηκαν 29 άνθρωποι.

Με πληροφορίες Reuters/AΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ