Συγκεντρώνονται υπογραφές για να μην εμφανιστεί ο Κάνιε Γουέστ στο Coachella

Συγκεντρώνονται υπογραφές για να μην εμφανιστεί ο Κάνιε Γουέστ στο Coachella Facebook Twitter
Φωτ.: AP/Αρχείου
0

Διαδικτυακό κίνημα για να μην εμφανιστεί ο Κάνιε Γουέστ στο Coachella του 2022 έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες.

Προς το παρόν έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 25.000 υπογραφές.

Η αίτηση στο Change.org ξεκίνησε στις 17 Μαρτίου από έναν χρήστη με το ψευδώνυμο Kim Pete, μετά το μπλοκάρισμα του ράπερ από το Instagram με αφορμή ρατσιστικά σχόλια σε αναρτήσεις του σχετικά με τον Trevor Noah.

Ο Noah είχε σχολιάσει στο The Daily Show, τη σχέση της πρώην συζύγου του Κιμ Καρντάσιαν με τον νυν σύντροφό της ενώ ακολούθησε και μία δημόσια ανταλλαγή κακών μηνυμάτων.

«Παρακολουθούμε τον Κάνιε να παρενοχλεί, να χειραγωγεί και να πληγώνει την Κιμ, τον Πιτ και άλλους για περισσότερο από ένα χρόνο τώρα. Κανείς δεν φαίνεται να θέλει να σταθεί απέναντί ​​του, και όποιος το κάνει, μπαίνει στο στόχαστρό του» αναφέρει το διαδικτυακό αίτημα.

«Πρόσφατα, απειλεί με σωματικές βλάβες. Είναι γελοίο που του επιτρέπεται να κάνει κάτι τέτοιο ελεύθερα. Οι διοργανωτές του Coachella (μαζί με άλλες επωνυμίες που εξακολουθούν να συνεργάζονται μαζί του) θα πρέπει να ντρέπονται για τον εαυτό τους και δεν θα πρέπει να του δίνουν βήμα».

Το Coachella θα πραγματοποιηθεί στο Indio της Καλιφόρνια από τις 15 έως τις 17 Απριλίου και τις 22 έως τις 24 Απριλίου, με τους Γουέστ, Billie Eilish και Harry Styles να ηγούνται του φεστιβάλ.

Υπενθυμίζεται δε, ότι χθες οι αρμόδιοι των βραβείων Grammy αποφάσισαν να κόψουν τον ράπερ από τη διοργάνωση λόγω της «ανησυχητικής συμπεριφοράς» του στο διαδίκτυο.

Με πληροφορίες του NME

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Χονγκ Κονγκ ανοίγει τις πόρτες στους ξένους φοιτητές που διώχνει από το Χάρβαρντ ο Τραμπ

Διεθνή / Το Χονγκ Κονγκ ανοίγει τις πόρτες στους ξένους φοιτητές που διώχνει από το Χάρβαρντ ο Τραμπ

Το Πεκίνο καταδίκασε την «πολιτικοποίηση της εκπαιδευτικής συνεργασίας», προσθέτοντας ότι η κίνηση της Ουάσινγκτον θα «βλάψει μόνο την εικόνα και το διεθνές κύρος των ΗΠΑ»
LIFO NEWSROOM
Blackout στη νοτιοανατολική Γαλλία: Διακόπηκαν οι προβολές στο Φεστιβάλ Καννών

Διεθνή / Blackout στη νοτιοανατολική Γαλλία: Διακόπηκαν οι προβολές στο Φεστιβάλ Καννών

Το γεγονός έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για το Φεστιβάλ Καννών, το οποίο διανύει την πιο πυκνή φάση του με πολυαναμενόμενες προβολές, συνεντεύξεις τύπου και επίσημες παρουσιάσεις να έχουν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο
LIFO NEWSROOM