Stranger Things: Πωλείται το σπίτι του Vecna, έναντι 1,5 εκατ.$

Stranger Things: Πωλείται το σπίτι του Vecna, έναντι 1,5 εκατ.$ Facebook Twitter
0

Οι φαν του «Stranger Things» μπορούν πλέον να ζήσουν στο σπίτι όπου ανέπτυξε τις υπερφυσικές δυνάμεις του ο Vecna, εάν τολμούν και έχουν βέβαια τα απαραίτητα χρήματα. 

Πρόκειται για τον «κακό» της τέταρτης σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix. Ο Χένρι Κριλ, όπως ήταν το όνομα του αγοριού που ήταν κάποτε, μεγάλωσε στο εν λόγω σπίτι, όπου σταδιακά συνειδητοποιεί τις δυνάμεις του και σκοτώνει τη μητέρα και την αδελφή του. 

Το σπίτι που χρησιμοποιήθηκε στη σειρά είναι μία έπαυλη 140 ετών, που βρίσκεται στην Τζόρτζια. Τώρα, το ακίνητο πωλείται έναντι 1,5 εκατ. δολαρίων. 

Stranger Things: Πωλείται το σπίτι του Vecna, έναντι 1,5 εκατ.$ Facebook Twitter

Κατασκευάστηκε το 1882 και πολλά από τα αρχικά στοιχεία του σπιτιού- όπως κάποια χειροποίητα ράφια και ένα εντοιχισμένο χρηματοκιβώτιο, παραμένουν στη θέση τους. 

Η έπαυλη των 557 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει επτά υπνοδωμάτια και άλλα τόσα μπάνια. Επίσης, στην πίσω μεριά υπάρχει ένας ξενώνας. 

Stranger Things: Πωλείται το σπίτι του Vecna, έναντι 1,5 εκατ.$ Facebook Twitter
Stranger Things: Πωλείται το σπίτι του Vecna, έναντι 1,5 εκατ.$ Facebook Twitter

Όσο για εκείνους που διαθέτουν το ποσό, αλλά ανησυχούν μήπως αντικρίσουν τον Vecna, η αγγελία για την έπαυλη τους καθησυχάζει. «Μην ανησυχείτε, ο προηγούμενος κάτοικος του τρίτου ορόφου έχει μεταφερθεί από έναν εξολοθρευτή... νομίζουμε». 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Διεθνή / «Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με την πρωθυπουργό της Δανίας, Μέτε Φρεντέρικσεν, ο πρωθυπουργός του νησιού ξεκαθάρισε ότι η Γροιλανδία δεν πρόκειται «ούτε να ανήκει ούτε να κυβερνηθεί» από τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM