LIVE!

Στο Πουέρτο Ρίκο έφτασε ο κυκλώνας Μαρία

Στο Πουέρτο Ρίκο έφτασε ο κυκλώνας Μαρία Facebook Twitter
0

Το μάτι του κυκλώνα Μαρία, ο οποίος βρίσκεται στο επίπεδο 4 της κλίμακας Σαφίρ-Σίμσον, έφτασε σήμερα πάνω από το Πουέρτο Ρίκο, συνοδευόμενος από ανέμους που πνέουν με ταχύτητα 250 χιλιομέτρων την ώρα, όπως ανακοίνωσε το Αμερικανικό Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων (NHC).

Στο Πουέρτο Ρίκο έφτασε ο κυκλώνας Μαρία Facebook Twitter


Ο κυκλώνας Μαρία έπληξε τη Γιαμπουκόα στο νοτιοανατολικό τμήμα του Πουέρτο Ρίκο περίπου στις 06:15 (τοπική ώρα, 13:15 ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με το NHC, το οποίο πρόσθεσε ότι κατευθύνεται βορειοδυτικά με ταχύτητα 17 χιλιομέτρων την ώρα.

Διεθνή
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ ΑΝΤΡΙΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΒΕΑΤΡΙΚΗ

Διεθνή / Ηνωμένο Βασίλειο: Εκτός Royal Ascot οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία εξαιτίας της σχέσης των γονιών τους με τον Έπσταϊν

Οι δύο πριγκίπισσες φέρεται να έχουν ενημερωθεί ότι δεν μπορούν να παραστούν στον φετινό ετήσιο αγώνα ιπποδρομίας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας
THE LIFO TEAM