Στην Τρόικα έστειλε τον Αναστασιάδη η Μέρκελ

Στην Τρόικα έστειλε τον Αναστασιάδη η Μέρκελ Facebook Twitter
2

Στην Τρόικα έστειλε το Νίκο Αναστασιάδη η Άνκελα Μέρκελ, κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε χθες μαζί του για το σχέδιο διάσωσης. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της εκπροσώπου της γερμανικής κυβέρνησης «Υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στην κ. Μέρκελ και τον Πρόεδρο της Κύπρου χθες το βράδυ. Κατά την επικοινωνία αυτή η κ. Μέρκελ επέμεινε ότι οι διαπραγματεύσεις (για το σχέδιο διάσωσης) πρέπει να διεξαχθούν αποκλειστικά και μόνο με την Τρόικα». Η εκπρόσωπος δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για αυτή την τηλεφωνική συνομιλία.  

Εν τω μεταξύ στη Μόσχα μεταβαίνει σήμερα ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής ο οποίος σύμφωνα με το sigmalive, είναι πιθανό να διαπραγματευτεί ένα νέο ρωσικό δάνειο για το νησί. Σημειώνεται ότι είναι πολύ πιθανό να αναβληθεί για άλλη μια φορά η σημερινή ψηφοφορία της κυπριακής βουλής;, επί της συμφωνίας του Γιούρογκρουπ για τη διάσωση της κυπριακής οικονομίας.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

RSF ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΣΟΥΔΑΝ

Διεθνή / Σουδάν: Έρευνα συνδέει ηγέτες της RSF με ακίνητα αξίας 20,7 εκατ. ευρώ στο Ντουμπάι

Η έκθεση αναφέρει ότι το Ντουμπάι λειτουργεί ως ασφαλές καταφύγιο για περιουσιακά στοιχεία που συνδέονται με την RSF, ενώ η οργάνωση κατηγορείται για γενοκτονία και εγκλήματα πολέμου
THE LIFO TEAM
Αίγυπτος: Νεκρός Γερμανός τουρίστας - φίδι μπήκε στο παντελόνι του και τον δάγκωσε

Διεθνή / Αίγυπτος: Νεκρός Γερμανός τουρίστας - Φίδι μπήκε στο παντελόνι του και τον δάγκωσε

Οι εισαγγελικές αρχές στη Γερμανία ερευνούν την υπόθεση και αναμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθούν με ακρίβεια τα αίτια θανάτου
THE LIFO TEAM