«Στην Κύπρο θα μείνουν μόνο οι παραλίες»

«Στην Κύπρο θα μείνουν μόνο οι παραλίες» Facebook Twitter
4

Την άποψη ότι η οικονομική κρίση δεν θα αφήσει παρά μόνο τον τουρισμό ως πηγή εισοδήματος, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών της Σουηδίας Άντερς Μποργκ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Σβένσκα Ντάγκμπλαντεντ ο κ. Μποργκ είπε ότι  «στην Κύπρο έχουν μόνο έναν χρηματοπιστωτικό τομέα και παραλίες. Τώρα που ο χρηματοπιστωτικός τομέας βρίσκεται σε πορεία κλεισίματος, δεν θα έχουν παρά μόνο τις παραλίες». Μίλησε επίσης για βαθιά και δομικά προβλήματα στην Ευρώπη που πρέπει να αντιμετωπιστούν μέσω της αναδιοργάνωσης του κοινωνικού μοντέλου στο νότο και έφερε ως παράδειγμα την Ιταλία όπου, όπως σημείωσε, απαιτούνται 10-15 χρόνια σκληρής δουλειάς για μεταρρυθμίσεις.

Το Σεπτέμβριο του 2012 ο ίδιος είχε προβλέψει ότι δεν έχουν έρθει ακόμη τα χειρότερα για το ευρώ και πως η Ελλάδα μπορεί να βγεί από το κοινό νόμισμα σε διάστημα ενός έτους.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ

Διεθνή / Ουγγαρία: Ποιος είναι ο Πέτερ Μαγυάρ, ο πολιτικός που προηγείται στις δημοσκοπήσεις ενόψει εκλογών

Από το εσωτερικό του συστήματος εξουσίας στην ηγεσία της αντιπολίτευσης, ο 45χρονος πολιτικός επιχειρεί να ανατρέψει την κυριαρχία του Όρμπαν έπειτα από 16 χρόνια στην εξουσία
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Διεθνή / Ο Τραμπ δημοσίευσε στα social βίντεο «με ωμές εικόνες βίας» από τη δολοφονία γυναίκας

O Αμερικανός πρόεδρος για άλλη μία φορά χρησιμοποιεί τον θάνατο μίας γυναίκας για να ενισχύσει το αίσθημα φόβου γύρω από τη μετανάστευση και να στηρίξει πολιτικές μαζικών απελάσεων
THE LIFO TEAM
Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα την playlist που ακούει το πλήρωμα του Artemis II στο ταξίδι προς τη Σελήνη

Διεθνή / Η NASA μοιράστηκε την playlist του Artemis II για το ταξίδι στη Σελήνη

Από το Pink Pony Club της Τσάπελ Ρόαν μέχρι το Under Pressure των Queen και David Bowie, η NASA μοιράστηκε τα τραγούδια που έχουν επιλέξει οι αστροναύτες του Artemis II για τα πρωινά τους ξυπνήματα στο διάστημα. Η λίστα συνδέεται με μια παράδοση που ξεκινά από την εποχή του Apollo
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
εκ του ασφαλούς μιλά ο Σουηδός: ωσάν τους ευνούχους, παίρνει μάτι το ΔΝΤ, ξέρει τα πάντα για το ευρώ αλλά παραμένει πιστός στη σουηδική του λίρα.
Μην ανησυχείτε αδελφοί. Τους Κυπραίους θα τους σώσει το ξανθό γένος και οι σχιστομάτηδες. Αυτοί δηλαδή που σύμφωνα τους αριστερούς και δεξιούς καμένους ήταν έτοιμοι εξαιτίας του θαυμασμού τους στην Ρωμιοσύνη να καλύψουν και τις δικές μας ανάγκες!