«Στην Κύπρο θα μείνουν μόνο οι παραλίες»

«Στην Κύπρο θα μείνουν μόνο οι παραλίες» Facebook Twitter
4

Την άποψη ότι η οικονομική κρίση δεν θα αφήσει παρά μόνο τον τουρισμό ως πηγή εισοδήματος, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών της Σουηδίας Άντερς Μποργκ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Σβένσκα Ντάγκμπλαντεντ ο κ. Μποργκ είπε ότι  «στην Κύπρο έχουν μόνο έναν χρηματοπιστωτικό τομέα και παραλίες. Τώρα που ο χρηματοπιστωτικός τομέας βρίσκεται σε πορεία κλεισίματος, δεν θα έχουν παρά μόνο τις παραλίες». Μίλησε επίσης για βαθιά και δομικά προβλήματα στην Ευρώπη που πρέπει να αντιμετωπιστούν μέσω της αναδιοργάνωσης του κοινωνικού μοντέλου στο νότο και έφερε ως παράδειγμα την Ιταλία όπου, όπως σημείωσε, απαιτούνται 10-15 χρόνια σκληρής δουλειάς για μεταρρυθμίσεις.

Το Σεπτέμβριο του 2012 ο ίδιος είχε προβλέψει ότι δεν έχουν έρθει ακόμη τα χειρότερα για το ευρώ και πως η Ελλάδα μπορεί να βγεί από το κοινό νόμισμα σε διάστημα ενός έτους.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυστρία: Ορειβάτισσα εγκαταλείφθηκε από τον σύντροφό της στην υψηλότερη κορφή και πέθανε από το κρύο

Διεθνή / Αυστρία: Εγκατέλειψε την ορειβάτιδα σύντροφό του στην υψηλότερη κορφή και εκείνη πέθανε από το κρύο

Οι κινήσεις που φάνηκαν ύποπτες στους εισαγγελείς - Ο 39χρονος φέρεται να «έβαλε το κινητό σε σίγαση» ενώ προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν διασωστικές ομάδες
LIFO NEWSROOM
Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Διεθνή / Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Ο συνολικός απολογισμός για όσους έχασαν τη ζωή τους σε Ινδονησία, Σρι Λάνκα, Μαλαισία, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ μετά τις τροπικές καταιγίδες, είναι περισσότεροι από 1.800 άνθρωποι
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
εκ του ασφαλούς μιλά ο Σουηδός: ωσάν τους ευνούχους, παίρνει μάτι το ΔΝΤ, ξέρει τα πάντα για το ευρώ αλλά παραμένει πιστός στη σουηδική του λίρα.
Μην ανησυχείτε αδελφοί. Τους Κυπραίους θα τους σώσει το ξανθό γένος και οι σχιστομάτηδες. Αυτοί δηλαδή που σύμφωνα τους αριστερούς και δεξιούς καμένους ήταν έτοιμοι εξαιτίας του θαυμασμού τους στην Ρωμιοσύνη να καλύψουν και τις δικές μας ανάγκες!