Στιβ Τζομπς: Η χειρόγραφη αίτηση για δουλειά που έκανε σε ηλικία 18 ετών βγαίνει στο «σφυρί»

Στιβ Τζομπς: Η χειρόγραφη αίτηση για δουλειά που έκανε σε ηλικία 18 ετών βγαίνει στο «σφυρί» Facebook Twitter
GETTY IMAGES
0

Πριν συνιδρύσει την Apple στο γκαράζ του σπιτιού του, ο Στιβ Τζομπς ήταν ένας απλός φοιτητής που είχε εγκαταλείψει το κολέγιο του και έψαχνε για δουλειά. 

Ο Τζομπς υπέβαλε την αίτηση περί το 1973, έναν χρόνο πριν εργαστεί για την εταιρεία Atari το 1974. Το 1976 ίδρυσε τελικά την Apple μαζί με τον Στιβ Βόζνιακ και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. 

Στο ερωτηματολόγιο, ο 18χρονος τότε Τζομπς σημείωνε πως διαθέτει εμπειρία στους «κομπιούτερς και τους υπολογιστές», με ειδικές ικανότητες στην «ηλεκτρονική τεχνολογία και το μηχανικό σχέδιο/ ψηφιακό». 

Σύμφωνα με την περιγραφή του Charterfields που διοργανώνει τη δημοπρασία, η αίτηση εκτιμάται πως συμπληρώθηκε την περίοδο που παράτησε το κολέγιο Reed στο Πορτλαντ του Όρεγκον. Οι διοργανωτές επισημαίνουν πως το 2018 η αίτηση είχε πωληθεί για περισσότερα από 175.000 δολάρια. 

Η ηλεκτρονική δημοπρασία θα ξεκινήσει στις 24 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως τις 24 Μαρτίου. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να υποβάλλετε κάποια προσφορά μπορείτε να «χτυπήσετε» την αίτηση εδώ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Anna Romandash: «Οι Ρώσοι χρησιμοποιούν τις πρακτικές του Χίτλερ πολύ αποτελεσματικά και δεν το κρύβουν»

Anna Romandash / «Οι Ρώσοι χρησιμοποιούν τις πρακτικές του Χίτλερ πολύ αποτελεσματικά και δεν το κρύβουν»

Η βραβευμένη Ουκρανή δημοσιογράφος περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα της και απαντά για το αν η Ουκρανία θα γίνει το Βιετνάμ της Ρωσίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ