Στη Ρώμη πλήρωσαν 81 ευρώ για δυο μπέργκερ και τρεις καφέδες

Στη Ρώμη πλήρωσαν 81 ευρώ για δυο μπέργκερ και τρεις καφέδες Facebook Twitter
2

Αίσθηση έχει προκαλέσει η φωτογραφία με τον λογαριασμό σε εστιατόριο της Ρώμης, που χρέωσε τουρίστες 81,40 ευρώ για τρεις καφέδες και δυο μπέργκερ.

Η σχετική φωτογραφία δείχνει μια απόδειξη από το Caffè Vaticano στο κέντρο της πόλης και σε αυτήν είναι χρεωμένα δυο χάμπουργκερ, ένας διπλός καφές «αμερικάνο» και δυο διπλά καπουτσίνο, κοστίζοντας συνολικά 81 ευρώ και 40 λεπτά.

Η εικόνα της απόδειξης δημοσιεύθηκε αρχικά στο TripAdvisor και πολύ γρήγορα έγινε viral στα social media. Η Emma Cheppy κοινοποίησε την φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Facebook, προειδοποιώντας όσους βρεθούν στη Ρώμη να αποφύγουν το συγκεκριμένο εστιατόριο και να προτιμήσουν οποιοδήποτε άλλο στην περιοχή. Επίσης σχολίασε πως το εστιατόριο δεν αναγράφει τις τιμές στο μενού, ένα παράπονο που έχουν αναφέρει εκατοντάδες ακόμη χρήστες του TripAdvisor.

Από την πλευρά του το TripAdvisor, στη σχετική σελίδα του Caffè Vaticano, δημοσίευσε το ακόλουθο μήνυμα μετά το περιστατικό: «Λόγω ενός πρόσφατου συμβάντος που προσέλκυσε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και προκάλεσε μεγάλο αριθμό υποβολής κριτικών οι οποίες δεν περιγράφουν προσωπικές εμπειρίες, διακόψαμε προσωρινά τη δημοσίευση νέων κριτικών για αυτήν την καταχώριση. Αν είχατε κάποια προσωπική εμπειρία στη συγκεκριμένη επιχείρηση, δοκιμάστε ξανά σύντομα. Θα χαρούμε να λάβουμε την κριτική σας!».

Στη Ρώμη πλήρωσαν 81 ευρώ για δυο μπέργκερ και τρεις καφέδες Facebook Twitter

Στη Ρώμη πλήρωσαν 81 ευρώ για δυο μπέργκερ και τρεις καφέδες Facebook Twitter

Το Caffe Vaticano έχει βαθμολογία 1.5 αστεράκια στα 5 στο Tripadvisor, με βάση τις 1.811 κριτικές στο ταξιδιωτικό σάιτ, οι οποίες χρονολογούνται πάνω από μια δεκαετία. Δυσαρεστημένοι πελάτες γράφουν συνεχώς αρνητικά σχόλια για το εστιατόριο, που ενδεικτικά χρεώνει 5 ευρώ για έναν καπουτσίνο, 6 ευρώ για τα μπουκάλια νερού και 15 ευρώ μια φρουτοσαλάτα. Ωστόσο ο κόσμος συνεχίζει να το επιλέγει λόγω του σημείου που βρίσκεται, καθώς είναι ακριβώς απέναντι από την είσοδο στα Μουσεία του Βατικανού.

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ