Στη Βόρεια Κορέα ανακοίνωσαν εκλογές

Στη Βόρεια Κορέα ανακοίνωσαν εκλογές Facebook Twitter
4

 

Στη Βόρεια Κορέα ανακοίνωσαν εκλογές Facebook Twitter

Βουλευτικές εκλογές το Μάρτιο ανακοίνωσε η Βόρεια Κορέα, οι πρώτες από την ημέρα που ο Κιμ Γιονγκ Ουν ανέλαβε την εξουσία.

Οι εκλογές αυτές αναμένεται πάντως να εδραιώσουν την εξουσία του Ουν μετά τις πρόσφατες εκκαθαρίσεις εσωκομματικών αντιπάλων.

Στις εκλογές που θα γίνουν στις 9 Μαρτίου, θα εκλεγούν τα μέλη της Ανώτατης Λαϊκής Συνέλευσης τα οποία θα έχουν πενταετή θητεία. Ενδιαφέρον είναι ότι ορίζεται ένας υποψήφιος ανά έδρα.

Τη διαδικασία θα παρακολουθήσουν και ξένοι παρατηρητές.

«Θολό τοπίο» η τύχη της θείας

 


Εν τω μεταξύ, μετά την εκτέλεση του θείου του από τον ηγέτη της χώρας, νοτιοκορεατικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι εξαφανιστεί από τη δημοσιότητα και η θεία του Ουν με την οποία είχε καλές σχέσεις. Η θεία εθεάθη για τελευταία φορά το Σεπτέμβριο σε συναυλία για την 65η επέτειο από την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας. Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η θεία ήταν άρρωστη από την καρδιά της ενώ κάποιες πηγές θεωρούν πιθανό να αυτοκτόνησε μετά την εκτέλεση του συζύγου της.

Πάντως, σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, των προηγούμενων ημερών, ο Ουν ενώ σκότωσε το θείο αναβάθμισε τη θεία, δίνοντας της τη θέση της υπεύθυνης κηδειών.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραζιλία: Με ηλεκτρονικό βραχιόλι εντοπισμού ο Μπολσονάρου - Του απαγορεύτηκε η χρήση των social media

Διεθνή / Βραζιλία: Με ηλεκτρονικό βραχιόλι εντοπισμού ο Μπολσονάρου - Του απαγορεύτηκε η χρήση των social

Στον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας επιβλήθηκε και απαγόρευση επικοινωνίας με άλλα πρόσωπα που βρίσκονται υπό έρευνα, μεταξύ των οποίων και ο γιος του, ο οποίος ζει πλέον στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Η Βόρεια Κορέα απαγόρευσε την είσοδο ξένων τουριστών στο πολυδιαφημισμένο θέρετρο

Διεθνή / Η Βόρεια Κορέα απαγόρευσε την είσοδο ξένων τουριστών στο πολυδιαφημισμένο θέρετρο

Αιφνιδιαστική απαγόρευση εισόδου για αλλοδαπούς στο παραθαλάσσιο συγκρότημα που ο Κιμ Γιονγκ Ουν χαρακτήρισε «μεγάλη επιτυχία» - Εκτιμήσεις για αντίδραση σε ρωσικό ρεπορτάζ που εξέθεσε την επιτηδευμένη εικόνα του θερέτρου
LIFO NEWSROOM
Από το Παρίσι στον Νέο Δελχί: Πώς η Ινδία κατάφερε να γίνει υπερδύναμη στις τηγανητές πατάτες

Διεθνή / Από το Παρίσι στο Νέο Δελχί: Πώς η Ινδία κατάφερε να γίνει υπερδύναμη στις τηγανητές πατάτες

Μόνο τον Φεβρουάριο, οι εξαγωγές προτηγανισμένης πατάτας από την Ινδία ξεπέρασαν τις 20.000 τόνους σε έναν μήνα. Σε ετήσια βάση, εξήγαγε 181.773 τόνους, σημειώνοντας αύξηση 45% σε σχέση με πέρυσι.
LIFO NEWSROOM
Οι απειλές Τραμπ κατά Μέρντοχ για τις ευχές στον Έπσταϊν: «Του είπα να μην δημοσιεύσει fake story, αλλά το έκανε»

Διεθνή / Οι απειλές Τραμπ κατά Μέρντοχ για τις ευχές στον Έπσταϊν: «Του είπα να μην δημοσιεύσει fake story, αλλά το έκανε»

Ο Τραμπ εξοργίστηκε με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Wall Street Journal για τις ευχές του με σεξουαλικά υπονοούμενα προς τον Έπσταϊν και τώρα απειλεί με μηνύσεις
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Τα γνωστά, ένας υποψήφιος, ορισμένος από το κόμμα, θα βγει με 110% και όποιοι δεν τον ψηφίσουν, αν είναι τυχεροί, σκυλοτροφή, αλλιώς διαπαιδαγώγηση σε στρατόπεδο.Κατά τα άλλα ο λαός αποφασίζει.
"Πάντως, σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, των προηγούμενων ημερών, ο Ουν ενώ σκότωσε το θείο αναβάθμισε τη θεία, δίνοντας της τη θέση της υπεύθυνης κηδειών..."Ακόμα γελάω...!!!!
ένας υποψήφιος ανα έδρα; Δηλαδή θέλετε να εκλεγεί ο συγκεκριμένος; οχι; κριμα. Αυτόν έχουμε. Θελετε δεν θέλετε.Κάτι σαν τον Γιωργάκη στη Σοσιαλιστική Διεθνή και τον Βενιζέλο στις τελευταίες εσωκομματικές του Πασοκ.