ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Στη Βόρεια Κορέα ανακοίνωσαν εκλογές

Στη Βόρεια Κορέα ανακοίνωσαν εκλογές Facebook Twitter
4

 

Στη Βόρεια Κορέα ανακοίνωσαν εκλογές Facebook Twitter

Βουλευτικές εκλογές το Μάρτιο ανακοίνωσε η Βόρεια Κορέα, οι πρώτες από την ημέρα που ο Κιμ Γιονγκ Ουν ανέλαβε την εξουσία.

Οι εκλογές αυτές αναμένεται πάντως να εδραιώσουν την εξουσία του Ουν μετά τις πρόσφατες εκκαθαρίσεις εσωκομματικών αντιπάλων.

Στις εκλογές που θα γίνουν στις 9 Μαρτίου, θα εκλεγούν τα μέλη της Ανώτατης Λαϊκής Συνέλευσης τα οποία θα έχουν πενταετή θητεία. Ενδιαφέρον είναι ότι ορίζεται ένας υποψήφιος ανά έδρα.

Τη διαδικασία θα παρακολουθήσουν και ξένοι παρατηρητές.

«Θολό τοπίο» η τύχη της θείας

 


Εν τω μεταξύ, μετά την εκτέλεση του θείου του από τον ηγέτη της χώρας, νοτιοκορεατικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι εξαφανιστεί από τη δημοσιότητα και η θεία του Ουν με την οποία είχε καλές σχέσεις. Η θεία εθεάθη για τελευταία φορά το Σεπτέμβριο σε συναυλία για την 65η επέτειο από την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας. Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η θεία ήταν άρρωστη από την καρδιά της ενώ κάποιες πηγές θεωρούν πιθανό να αυτοκτόνησε μετά την εκτέλεση του συζύγου της.

Πάντως, σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, των προηγούμενων ημερών, ο Ουν ενώ σκότωσε το θείο αναβάθμισε τη θεία, δίνοντας της τη θέση της υπεύθυνης κηδειών.

4

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα άτομα LGBTQ+

Διεθνή / Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα άτομα LGBTQ+

Όταν ο Μπάιντεν ανέλαβε τα καθήκοντά του, κατέστησε σαφές ότι θα εργαστεί όχι μόνο για να αντιστρέψει τη ζημιά που έκανε ο Τραμπ στα δικαιώματα των LGBTQ+, αλλά και για να τα προωθήσει ακόμη περισσότερο
NEWSROOM
Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Διεθνή / Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Περίπου 200 νεοφασίστες, ντυμένοι στα μαύρα, ταξίδεψαν στη Λίμνη Κόμο για να γιορτάσουν την επέτειο των 79 χρόνων από την εκτέλεση του Μουσολίνι - Διαδηλωτές απάντησαν με το αντιφασιστικό «Bella Ciao» στους φασιστικούς ύμνους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

4 σχόλια
Τα γνωστά, ένας υποψήφιος, ορισμένος από το κόμμα, θα βγει με 110% και όποιοι δεν τον ψηφίσουν, αν είναι τυχεροί, σκυλοτροφή, αλλιώς διαπαιδαγώγηση σε στρατόπεδο.Κατά τα άλλα ο λαός αποφασίζει.
"Πάντως, σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, των προηγούμενων ημερών, ο Ουν ενώ σκότωσε το θείο αναβάθμισε τη θεία, δίνοντας της τη θέση της υπεύθυνης κηδειών..."Ακόμα γελάω...!!!!
ένας υποψήφιος ανα έδρα; Δηλαδή θέλετε να εκλεγεί ο συγκεκριμένος; οχι; κριμα. Αυτόν έχουμε. Θελετε δεν θέλετε.Κάτι σαν τον Γιωργάκη στη Σοσιαλιστική Διεθνή και τον Βενιζέλο στις τελευταίες εσωκομματικές του Πασοκ.