Στη Βόρεια Κορέα το αφεντικό της Google μαζί με πρώην αμερικανό διπλωμάτη

1

O πρώην διπλωμάτης Bill Richardson μαζί με τον διευθύνων σύμβουλο της Google, Εric Schmidt, αποχώρησαν σήμερα Δευτέρα από τις ΗΠΑ για να επισκεφτούν τη Βόρεια Κορέα.

Οι ίδιοι υποστήριξαν ότι δεν θα εκπροσωπήσουν την αμερικανική κυβέρνηση, η οποία ανησυχεί για την επίσκεψή τους.

Οι δύο άντρες θα ενημερωθούν για τις συνθήκες που επικρατούν στη χώρα, αλλά και για την κράτηση του αμερικανού πολίτη, νοτιοκορεάτικης καταγωγής.

Ο Richardson πρόσθεσε ότι θα καταβάλει προσπάθειες για την απελευθέρωση του κρατουμένου, αν και οι πιθανότητες είναι μικρές.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

National Geographic: «Οι προορισμοί που αγαπήσατε περισσότερο το 2025» - Το ελληνικό αξιοθέατο στη λίστα των «8»

Διεθνή / National Geographic: «Τα μέρη που αγαπήσατε περισσότερο το 2025» - Το ελληνικό αξιοθέατο στη λίστα των «8»

«Από τα εθνικά πάρκα έως τα αρχιτεκτονικά θαύματα, το 2025 μας χάρισε αμέτρητα μέρη για να ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά. Ας ρίξουμε μια ματιά στους προορισμούς που κατέκτησαν την κορυφή της ταξιδιωτικής σας λίστας»
THE LIFO TEAM
NBC News: Ο Νετανιάχου σκοπεύει να ενημερώσει τον Τραμπ για πιθανές νέες επιθέσεις κατά του Ιράν

Διεθνή / NBC News: Ο Νετανιάχου σκοπεύει να ενημερώσει τον Τραμπ για πιθανές νέες επιθέσεις κατά του Ιράν

«Ισραηλινοί αξιωματούχοι ανησυχούν ολοένα και περισσότερο για την επέκταση της παραγωγής του ιρανικού προγράμματος βαλλιστικών πυραύλων» μεταδίδει το δίκτυο
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια