Στέψη βασιλιά Καρόλου: Το logo είναι δημιουργία πρώην σχεδιαστή iPhone- Οι συμβολισμοί

Στέψη βασιλιά Καρόλου: Το logo είναι δημιουργία σχεδιαστή iPhone- Οι συμβολισμοί Facebook Twitter
0

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ αποκάλυψε το επίσημο logo για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου και αυτό αποτελεί δημιουργία του Τζόνι Άιβ, που είναι πρώην σχεδιαστής συσκευών της Apple, μεταξύ των οποίων και iPhone. 

Πρόκειται για το logo που θα χρησιμοποιηθεί σε αναμνηστικά, στα social media και στις εκδηλώσεις για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου. 

Στο λογότυπο, λουλούδια σχηματίζουν το στέμμα του Αγίου Εδουάρδου, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στη στέψη. Το σχέδιο με τα λουλούδια αποτυπώνει «την αισιοδοξία της άνοιξης» και αντικατοπτρίζει την αγάπη του βασιλιά Καρόλου για τη φύση, εξήγησε ο δημιουργός του. 

«Εμπνεύστηκα το σχέδιο από την αγάπη του βασιλιά Καρόλου για τον πλανήτη, τη φύση και τη βαθιά ανησυχία του για τον φυσικό κόσμο», δήλωσε ο πρώην σχεδιαστής της Apple. 

Το σχέδιο του logo έχει τριαντάφυλλα, γαϊδουράγκαθα, ασφόδελους και τριφύλλια, εμβλήματα από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόκειται για ένα ακόμη στοιχείο που αποκαλύπτεται για τους εορτασμούς που σχεδιάζονται για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου, στο Αβαείο του Ουέστμινστερ. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Υπάλληλος καφετέριας έσπασε με σφυρί το παρμπρίζ πελάτη που της πέταξε τον καφέ

Διεθνή / ΗΠΑ: Υπάλληλος καφετέριας έσπασε με σφυρί το παρμπρίζ πελάτη που της πέταξε τον καφέ

Στο βίντεο που ανέβασε η ίδια η Έμα υποστήριξε ότι αντέδρασε έτσι γιατί ένιωσε ότι κινδυνεύει, ενώ υπογράμμισε πως ο άνδρας την απείλησε λέγοντάς της πως «δεν πρόκειται να λείψεις σε κανέναν»
NEWSROOM