Σπάνια συνέντευξη του Μίκαελ Σουμάχερ - Δόθηκε λίγο πριν το ατύχημα

Σπάνια συνέντευξη του Μίκαελ Σουμάχερ - Δόθηκε λίγο πριν το ατύχημα Facebook Twitter
EPA
0

Έναν ξεχωριστό τρόπο επέλεξε η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ για να γιορτάσει τα 50α γενέθλια του διάσημου άσσου της Formula 1, στις 3 Ιανουαρίου.


Μετά από πέντε, και πλέον, χρόνια σιωπής για την κατάσταση της υγείας του, η οικογένεια αποφάσισε να δημοσιεύσει στην επίσημη ιστοσελίδα του Γερμανού πιλότου, σπάνια συνέντευξη.


Η συνέντευξη έγινε στις 30 Οκτωβρίου του 2013, λίγες εβδομάδες πριν τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του στο σκι που βύθισε σε θλίψη την οικογένεια αλλά και όλους τους οπαδούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού.  


Στη συνέντευξη αυτή, ο επί επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής απαντά σε ερωτήσεις που του κάνουν φανατικοί οπαδοί του.


Ο διάσημος Γερμανός πιλότος απαντά σε ερωτήσεις που αφορούν στους ισχυρότερους αντιπάλους του, στον αντίπαλο που σέβεται περισσότερο,  στο  ίνδαλμά του ως παιδί αλλά και στον πιο ιδιαίτερο τίτλο του.


Τον πρώτο τίτλο που κέρδισε με την Ferrari θεωρεί ως τον πιο ξεχωριστό ενώ το πιο «συναισθηματικό» πρωτάθλημα ήταν στην Σουζούκα το 2000, ξανά με την Ferrari.


Ο Φιλανδός Μίκα Χάκινεν είναι για τον Σουμάχερ ο πιλότος που σέβεται περισσότερο εντός και εκτός πίστας, είπε ο άσσος της Ferrari απαντώντας σε σχετική ερώτηση.


Μιλώντας για το ίνδαλμα της παιδικής του ηλικίας ο Σουμάχερ εξέπληξε μιλώντας για τον ποδοσφαιριστή Τόνι Σουμάχερ, τον οποίο χαρακτήρισε σπουδαίο παίκτη. Εξέφρασε τον θαυμασμό του για τους Άϊρτον Σένα και τον Βιτσέντζο Σοσπίρι υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα του να πρέπει να παρατηρείς άλλους πιλότους προκειμένου να γίνεις καλός. «Πάντα πίστευα ότι δεν είμαι πολύ καλός, νομίζω ότι είναι ένα από τα κλειδιά για να γίνω αυτό που έχω γίνει» τονίζει στην συνέντευξή του.

«Η Formula 1 είναι κάτι πολύ δύσκολο, πριν ήταν πολύ περισσότερο. Αλλά και πάλι είναι ένα από τα δυσκολότερα αθλήματα που μπορεί κάποιος να κάνει, χρειάζεται πολλή προετοιμασία» είπε μεταξύ άλλων ο Γερμανός πρωταθλητής. «Τα ρεκόρ είναι κάτι σημαντικό, αλλά χρειάζεται να επιδιώκεις να βελτιώνεσαι και να κάνεις το επόμενο βήμα. Πρέπει να εργάζεσαι σκληρά, νομίζω ότι είναι ένα από τα κλειδιά για να γίνω αυτό που έχω γίνει»

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ