Σομαλία: Επίθεση στο προεδρικό μέγαρο

Σομαλία: Επίθεση στο προεδρικό μέγαρο Facebook Twitter
0

Ισλαμιστές μαχητές της οργάνωσης Σεμπάμπ επιτέθηκαν στο προεδρικό μέγαρο της Σομαλίας. Οι δράστες χρησιμοποίησαν παγιδευμένο αυτοκίνητο που έπεσε πάνω στα κιγκλιδώματα του κτιρίου και εξερράγη. Ο πρόεδρος της χώρας, Χασάν Σεΐχ Μοχαμούντ, είναι σώος. Άγνωστος είναι ο ακριβής αριθμός των θυμάτων της επίθεσης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινούν οι γονείς του Μάθιου Πέρι σε επιστολή προς τον γιατρό του: «Γιατί το έκανες; Για μερικές χιλιάδες δολάρια;»

Διεθνή / Συγκινούν οι γονείς του Μάθιου Πέρι σε επιστολή προς τον Δρ. Πλασένσια: «Γιατί το έκανες; Για μερικές χιλιάδες δολάρια;»

Ο Δρ. Πλασένσια είναι από τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση θανάτου του Πέρι - Οι επιστολές του πατέρα, της μητέρας, του πατριού και της μητριάς του
LIFO NEWSROOM