Σοκαρισμένη η Γαλλία από τον βιασμό και τη δολοφονία της 13χρονης Ανζελίκ

Σοκαρισμένη η Γαλλία από τον βιασμό και τη δολοφονία της 13χρονης Ανζελίκ Facebook Twitter
3

Σοκαρισμένη είναι η Γαλλία από τη δολοφονία ενός 13χρονου κοριτσιού, που αγνοείτο από την περασμένη εβδομάδα.

Η Ανζελίκ είχε εξαφανιστεί την περασμένη Τετάρτη, από το σπίτι της στην περιοχή Wambrechies, στη βόρεια Γαλλία, κοντά στη Λιλ. Είχε πει στους γονείς της ότι θα συναντούσε κάποιους φίλους της, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Το πτώμα του νεαρού κοριτσιού εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής σε ένα δάσος, αφότου η μαρτυρία ενός 6χρονου βοήθησε την αστυνομία να εντοπίσει τον δράστη του στυγερού εγκλήματος.

Το αγόρι ανέφερε στην αστυνομία πως είχε δει την Ανζελίκ την Τετάρτη, να περπατάει μαζί με έναν άντρα σε ένα πάρκο, κοντά στο σπίτι του υπόπτου. Όπως είπε, τον ακολουθούσε οικειοθελώς και έμοιαζε να τον γνώριζε.

Μετά από αυτό το στοιχείο, οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε έναν 45χρονο, που είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για βιασμό και το όνομά του βρισκόταν στη δημόσια λίστα των δραστών σεξουαλικών εγκλημάτων.

Ο άντρας, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο, ομολόγησε το έγκλημα και υπέδειξε το σημείο που είχε κρύψει τη σορό της 13χρονης, στο δάσος.

Σοκαρισμένη η Γαλλία από τον βιασμό και τη δολοφονία της 13χρονης Ανζελίκ Facebook Twitter

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 45χρονος ήταν στο παρελθόν γείτονας της Ανζελίκ και το κορίτσι τον γνώριζε. Εργαζόταν ως οδηγός λεωφορείου και είναι πατέρας δύο παιδιών.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η Ανζελίκ πέθανε από ασφυξία, ενώ είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Voix du Nord, ο 45χρονος είπε στην Ανζελίκ πως ήθελε να της δώσει κάτι έγγραφα για να πάει στους γονείς της. Ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε ότι μόλις πήγαν στο καινούριο του σπίτι, προσπάθησε να τη βιάσει, αλλά όταν εκείνη προέβαλε σθεναρή αντίσταση τη στραγγάλισε.

Περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου της 13χρονης αναμένεται να γίνουν γνωστά μετά τη νεκροψία - νεκροτομή, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα.

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ιράν λέει ότι οι ΗΠΑ δεν είναι έτοιμες για «ισότιμες και δίκαιες» συνομιλίες για το πυρηνικό πρόγραμμα

Διεθνή / Το Ιράν λέει ότι οι ΗΠΑ δεν είναι έτοιμες για «ισότιμες και δίκαιες» συνομιλίες για το πυρηνικό πρόγραμμα

«Η Τεχεράνη είναι πρόθυμη να ξεκινήσει ξανά τις συνομιλίες με την Ουάσινγκτον, αρκεί να αντιμετωπιστεί με "αξιοπρέπεια και σεβασμό"», δήλωσε ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών
LIFO NEWSROOM
Το Ιράν ξεκινά τεχνητή σπορά νεφών για να προκαλέσει βροχή εν μέσω ιστορικής ξηρασίας

Διεθνή / Το Ιράν ξεκίνησε σπορά νεφών για να προκαλέσει βροχή εν μέσω ιστορικής ξηρασίας

Η σπορά νεφών περιλαμβάνει την έγχυση χημικών αλάτων, μέσα στα σύννεφα μέσω αεροσκαφών ή από γεννήτριες στο έδαφος. Έτσι ο υδρατμός μπορεί να συμπυκνωθεί ευκολότερα και να μετατραπεί σε βροχή
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ και αραβικά κράτη βλέπουν «πορεία προς παλαιστινιακό κράτος» - Ο Νετανιάχου λέει «ποτέ»

Διεθνή / ΗΠΑ και αραβικά κράτη βλέπουν «πορεία προς παλαιστινιακό κράτος» - Ο Νετανιάχου λέει «ποτέ»

Το Συμβούλιο Ασφαλείας ψηφίζει σχέδιο που προβλέπει μεταβατική διοίκηση στη Γάζα και ανοίγει τον δρόμο, υπό προϋποθέσεις, για μελλοντική παλαιστινιακή κρατική υπόσταση
LIFO NEWSROOM
Κίνα–Ιαπωνία: Νέα κλιμάκωση μετά την κινεζική περιπολία γύρω από διαφιλονικούμενα νησιά

Διεθνή / Κίνα–Ιαπωνία: Νέα κλιμάκωση μετά την κινεζική περιπολία γύρω από διαφιλονικούμενα νησιά

Οι δηλώσεις της νέας πρωθυπουργού Σαναέ Τακαΐτσι για το ενδεχόμενο ιαπωνικής εμπλοκής σε μια πιθανή κινεζική επίθεση κατά της Ταϊβάν έχουν κλιμακώσει την ένταση στην περιοχή
LIFO NEWSROOM
Ένοπλοι άνοιξαν πυρ κατά πεζοναυτών έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αϊτή

Διεθνή / Ένοπλοι άνοιξαν πυρ κατά πεζοναυτών έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αϊτή

Η επίθεση έρχεται σε μια περίοδο όπου περίπου το 90% της πρωτεύουσας βρίσκεται υπό τον έλεγχο ενόπλων ομάδων, οι οποίες επιβάλλουν «τέλη προστασίας», λεηλατούν και συγκρούονται για τον έλεγχο περιοχών
LIFO NEWSROOM
«Επιβιώνουμε από τύχη»: Οι γυναίκες που γεννούν μόνες στα βουνά του Κασμίρ

Διεθνή / «Επιβιώνουμε από τύχη»: Οι γυναίκες που γεννούν μόνες στα βουνά του Κασμίρ

Ζώντας σε απομακρυσμένες περιοχές χωρίς πρόσβαση σε νοσοκομεία, οι γυναίκες νομάδες συχνά αναγκάζονται να γεννούν μόνες τους κατά τις μεγάλες εποχικές μετακινήσεις των ποιμενικών ομάδων τους, με αποτέλεσμα πολλές να χάνουν τη ζωή τους στη διαδρομή.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Πολυ σωστα το προσδιοριζεις ποσο κτηνη ειναι καποιοι ανδρες. Το οτι σου βαζουν αρνητικεσ ψηφους σημαινει οτι εχουν πληρη αγνοια για τα εγκληματα που συμβαινουν απο αντρες εισ βαρος γυναικων και παιδιων παντου στον κοσμο. ΣΥΝΕΧΕΙΑ καθε μερα διαβαζουμε για αντρες που βιασαν (και ομαδικα), που μαχαιρωσαν, που στραγγαλισαν, που εθαψαν, που πεταξαν γυναικες. Ειναι ανατριχιαστικο ποσο μισουν το γυναικειο φυλο και ποσο τις θεωρουν αντικειμενα. Και με προβληματιζει που οι ψυχικα υγιεις ανδρες δεν το αναγνωριζουν αυτο. Επισης, η παιδοφιλια καλπαζει με Αντρες φυσικα που κακοποιουν παιδακια. Σπανιοτερα τελουνται αυτα τα εγκληματα και απο γυναικες.